Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Új BioHarmonex 4.0 otthoni mágneses biorezonancia készülék

A mágneses biorezonancia egyre szélesebb körben ismert és használt diagnosztikai és kezelési mód. Az Egészségkapu Gyógycentrumban évek óta használunk professzionális biorezonancia készüléket a hozzánk látogatók kórképének felállítására, és a kórok kezelésére is. 

A diagnózishoz, tehát a probléma megállapításához szükség van professzionális, szakember által kezelhető mágneses biorezonancia gépre, viszont a kezelés megvalósítható a BioHarmonex biorezonancia készülékkel is. Ez a kicsi, viszonylag olcsó, hordozható, egyszerűen és biztonságosan kezelhető készüléket bármikor használhatj a család. Így a biorezonanciás kezelésre nem kell külön ellátogatni hozzánk, és fizetni a kezelés díját.

BioHarmonex otthoni mágneses biorezonancia készülék

Bioharmonex 4.0

A CaliVita nemzetközi hírű kutatók segítségével fejlesztette ki és Németországban gyártja a BioHarmonex biorezonancia készüléket.

A BioHarmonex mellékhatások nélkül erősíti a test élettani funkcióit. Képes újraéleszteni a lezárt biológiai információs csatornákat, így helyreállítja a kóros folyamatokat. Egyszerűen kezelhető, így Ön is kockázatok és mellékhatások nélkül használhatja nap mint nap saját otthonában biorezonanciás kezelésre.

Mit mondanak a BioHarmonex otthoni mágneses biorezonancia készülékről a felhasználók?

„Ha fáj a fogam, mindig csak a fájdalom és a csont programot használom. Általában mire lefut a 2 program, elmúlik a fájdalom. Persze, utána felkeresem a fogorvosomat, nézze meg miért fájt.” Tamás

„A nyirokméregtelenítés egy hosszabb és nehezebb méregtelenítés számomra. Ülő munkát végzek, s ezért is kell sokszor méregtelenítenem. Mióta használom a Biorarmonexet ez sokkal egyszerűbb és könnyebb feladat számomra. A nyirok a máj és a méregtelenítő programok használatával megoldom ezt a kérdést és nem kell drága gyógynövényeket vennem, csak bealító, szervóra szerint és nekem már csak az a feladatom, hogy megfelelő mennyiségű vizet igyak.” VIRÁG

„Nagyon sokat küzdöttem a menstruációs görcsökkel. A bioharmonex hormon programjának használata azonban segített ezen. Rendszeresen használom.  Először csak a fájdalmat csökkentettem, de a hormon program rendszeres használatát követően a görcseim is megszűntek. Ma már nem aggódok, hogy be tudok-e menni, dolgozni ezeken a nehéz napokon.” KATA

Érintőképernyő magyar menüvel

Érintőképernyő magyar menüvel

A mágneses biorezonancia alapjai

A mágneses biorezonancia során a BioHarmonex a test sejtjeivel rendkívül kis amplitúdójú elektromágneses jelek segítségével kommunikál.

A káros környezeti hatások miatt az emberi test sokszor nem megfelelő utasításokat ad a sejteknek, amelyek így nem tudják megfelelően végezni a feladataikat. A biokémiai folyamatok egyensúlyának a test megbetegedésének első lépcsőfoka lehet, ezért az információ áramlás helyreállítása az első lépés lehet az egészséges élet felé.

A biorezonanciás kezeléssel a test újratanítható azokra a funkciókra, amelyeket korábban hibátlanul végrehajtott.

Az Egészségkapu Gyógycentrum természetgyógyászai számára a biorezonanciás kezelés legnagyobb erénye, hogy a test saját biológia kommunikációs vezérlőrendszerét alkalmazza az egészség megőrzésére. Ez a betegségek megelőzésének természetes és holisztikus formája.

A BioHarmonex biorezonancia készülékkel az egészség megőrzése az Ön számára is elérhetővé válik, minden nap, a saját otthonában és minden családtagja számára is!

A sokoldalú biorezonancia készülék: a BioHarmonex

A test elektromágneses vezérlő folyamataiba képes beavatkozni a BioHarmonex biorezonancia készülék közvetített jelekkel, így különböző problémákra különböző kezelésre van lehetőség.

A BioHarmonex olyan biorezonanciás gép, amely nagyon alacsony amplitúdójú, pulzáló elektromágneses mezőt bocsát ki. Ennek a biorezonanciás sugárzásnak a frekvenciája 1 Hz és 100 kHz között van. A többféle frekvencia több biológiai ablakot nyit meg, így rendkívül hatékony.

A BioHarmonex biorezonanciás gép olyan információs csatornákon sugároz, amelyeken a test kommunikációja is folyik. A készülékben található 25 program egy-egy adott testrészhez, vagy a szervezet funkciójához hozzájáruló sejtszintű elektromágneses tevékenységnek felel meg.

A különböző biorezonanciás programok egyrészről a megelőzést, másrészt az egész test kiegyensúlyozását szolgálják. Segítik a test újjászületését, fokozzák az immunrendszer működését, támogatják az anyagcsere folyamatokat, fokozzák a csont felépülését, javítják a szív érrendszer működését.

A Bioharmonex 4.0 színhatásokkal fokozza a kezelés hatásosságát

A Bioharmonex 4.0 színhatásokkal fokozza a kezelés hatásosságát

BioHarmonex 4.0 biorezonancia gép az egész családnak...

A BioHarmonex biorezonancia készülék 25 programot kínál, amelyek minden korosztály igényeit lefedi 0-200 éves korig.

Vannak olyan biorezonancia készülékek, amelyek ugyan sok programot képesek futtatni, de azokat egyenként kell feltölteni és elindítani. A BioHarmonex biorezonancia készülék azonban a különböző szervrendszereknek megfelelő programokat kínál, Önnek nincs szüksége semmilyen műszaki manipulációra.

A BioHarmonex mágneses biorezonancia készülék minden programja 12-18 alprogramot foglal magában. Ennek az egyszerűsítésnek köszönhetően a BioHarmonexet lényegesen könnyebben tudja használni, mint más biorezonancia gépeket.

Ez a készülék kimondottan otthoni használatra készült, így kezelése nem teszi szükségessé természetgyógyászati ismereteket vagy valamilyen más képzést.

A test önszabályozó és alkalmazkodási folyamatainak javulása már pár használat után bárki részére érezhető.

BioHarmonex otthoni mágneses biorezonancia készülék

BioHarmonex otthoni mágneses biorezonancia készülék

A BioHarmonex biorezonancia gép programjai

A legújabb fejlesztésnek köszönhetően a BioHarmonex biorezonanciás gépben mind a 25 program erősségét 3 választható fokozatban lehet beállítani. A programok a következők:

1. GYERMEK biorezonanciás készülék program

A Gyermek program a gyors növekedés miatti egyéni igényeket célozza meg.

2. IMMUN biorezonanciás készülék program

Immunrendszer támogató program.

3. ÖRÖKIFJÚ biorezonanciás készülék program

A test antioxidáns folyamatait célozza meg, amelyek a sejtek károsodása ellen hatnak, így öregedés gátló hatásuk van.

4. HORMON biorezonanciás készülék program

A hormonrendszer működésének harmonizálása a feladata. Egyaránt kedvező hatással van a nők és férfiak hormonrendszerére is.

5. FÁJDALOM biorezonancia gép program

Általános fájdalomcsillapító hatást fejt ki a fájdalomküszöb emelésével. Jól használható rendszeres migrénes fejfájásra, régen meglévő ízületi fájdalmakra vagy újonnan keletkezett sérülések általi fájdalmak enyhítésére.

6. LAZÍTÁS biorezonancia gép program

A stresszhatások kezelésére ajánljuk. Optimális este vagy lefekvés előtt alkalmazni, de nappal is hasznos lehet stresszes vizsgák, tárgyalások, előadások esetén.

7. IDEGEK program

A program célja az idegrendszer működésének támogatása, a jobb szellemi képességek és koncentráció biztosítása.

8. SÚLYCSÖKKENTŐ program

A súlycsökkentő program támogatja a zsír kiszabadul a zsírszövetből, a máj lipoproteinné alakítsa át, hogy a sejtek fel tudják venni, és energiává alakítsák át.

9. MÉREGTELENÍTŐ program

A méregtelenítő program több alprogramból áll, amelyek a méregtelenítésért felelős szerveket (máj, vese, lép, hasnyálmirigy és belek) célozza meg.

10. SZEM/LÁTÁS mágneses rezonancia készülék program

Ha Ön sokat dolgozik számítógéppel, sokat tévézik, vagy szemüveget visel, akkor ezt a programot különösen ajánljuk. Látásproblémák javítása érdekében használja naponta többször!

11. KERINGÉS mágneses rezonancia készülék program

A szív- és érrendszer a test egyik legfontosabb része, mivel oxigént és tápanyagokat szállít a sejtek számára, illetve a sejtektől elszállítja a széndioxidot. Ebben a rendszerben a sejtek összehangolt tevékenysége összetett elektromágneses kommunikációt feltételez. Ezt a folyamatot támogatja a Keringés program.

12. LÉGZÉS mágneses rezonancia készülék program

Különösen ajánlott, ha Ön kemény fizikai munkát végez, dohányzik, nagyvárosban él, vagy valamilyen légzési nehézséggel küzd.

13. EMÉSZTÉS program

A jó emésztés ismérve, ha az ételből a szervezet fel tudja venni a tápanyagokat, és a feleslegessé vált salakanyagokat megfelelően ki tudja üríteni. E folyamatot támogatja az Emésztés program.

Érdemes futtatni étkezés közben, de puffadtság esetén étkezések között is.

14. MÁJ/HASNYÁLMIRIGY program

Ez a program a máj és a hasnyálmirigy zavartalan működését segíti.

15. BŐR program

A bőr hámrétegének feltöltését célozza meg.

16. VESE program

A vese több feladatot ellát a szervezetben. A víz- és ásványi anyagcsere mellett hormonokat is termel. A VESE program főként a vizeletkiválasztó rendszer megfelelő működését támogatja.

17. CSONT/SZÖVET program

A szervezetben a csontjaink éppoly aktívan változnak és működnek, mint test legtöbb része. Az egészség érdekében regenerálódnia kell a csontsejteknek, képesnek kell lenniük a véráramból az ásványi anyagok (pl. kalcium) felvételére. Ez a program ezeket a folyamatokat támogatja.

18. EDZÉS UTÁN program

Sportolók számára az edzések és versenyek közötti gyorsabb regenerációhoz.

19. MERIDIÁN program

A hagyományos kínai orvoslás alapja a meridiánok hálózata, amelyeknek fontos szerepe van szervezetünk szerveinek és testrészeinek egymással való kommunikációjában és azok összehangolásában.

A Meridián program harmonizálja a meridiánokat, és ezzel segíti az optimális anyagcserét.

20. BIORITMUS program

A program elősegíti az Ön bioritmusának egyensúlyát. Önnél sem állandóak a fizikai, érzelmi és intellektuális készségek, azok periodikus változásnak vannak kitéve. Ez a bioritmus. A program kiemelten ajánlott váltott műszakban dolgozók, sokat utazók, időzónát gyakran váltók részére.

21. MENSES program

Szellemi hagyományok szerint erős összefüggés van a holdfázisok és a nők 28 napos menstruációs ciklusa között. Ez jelentősen befolyásolja a nők hangulatát, közérzetét. A program mágneses biorezonanciás rezgései segítenek a női ciklus „behangolásában”.

22. PROSZTATA program

A program főleg középkorú és idősebb férfiaknak ajánlott a prosztata megfelelő működésének támogatására.

23. ANTIFRONT program

Ön is érzékenyen reagál az időjárási frontokra? Ez a program segít abban, hogy túltegye magát a frontérzékenység tünetein.

24. MENTÁLIS FELTÖLTŐDÉS program

A program használatát főként akkor ajánljuk, ha Ön folyamatos vagy egyre nagyobb stressznek vannak kitéve. Hasznos nagy mentális kihívást jelentő helyzetekben (pl. vizsgaidőszak).

25. NYIROKRENDSZER program

A nyirokrendszer az immunrendszer fontos része. A program a nyirokrendszer kiegyensúlyozott működését támogatja.

Mágneses biorezonanciás kezelés bárhol, bármikor

A BioHarmonex minden programja 25-30 percig tart és a készüléktől 1,5 méteren belül hoz létre mágneses biorezonanciát. Ha társaságban van, akkor a hatókörben lévők is részesednek a biorezonanciás kezelésben. A készülék hátlapja felé erőteljesebben a hatás, ezért helyi fájdalmaknál és sebgyógyításnál ezzel az oldalával érdemes a kezelendő felületre helyezni.

A BioHarmonex biorezonancia gép hordozható, bárhol, bármikor használhatja, tárgyalásokon, munka, házimunka vagy tévézés közben is.

Naponta 6-9 különböző biorezonanciás programot érdemes futtatni, illetve egy-egy programot állapottól függően többször, akár 2-3-szor is. A biorezonanciás kezelést nyújtó véleménye szerint ennél többször nem érdemes, mert nem növeli tovább a terápiás hatást.

Ha rendszeresen gyógyszert szed, érdemes a kúra alatt gyakrabban felkeresni a kezelőorvost, mert a test kommunikációs rendszerének javulásával a szükséges gyógyszer mennyiséget esetleg csökkenteni kell majd.

Szemet gyönyörködtető ergonomikus kivitel

Szemet gyönyörködtető ergonomikus kivitel

 

Biztonságos regeneráció

BioHarmonex biorezonanciás készülék használata teljesen biztonságos. Rendkívül kis amplitúdójú elektromágneses jellel működik, amely sokkal kisebb erősségű a legtöbb, a mindennapokban használt elektromos készüléknél.

A Bioharmonex használata ezért engedélyezett szívritmus szabályozós betegeknél is. (Pacemakeresek saját nyugalmuk érdekében, kérjék ki kezelőorvosuk véleményét.)

A BioHarmonex biorezonancia gép wellness célú eszközként kerül forgalomba, nem gyógyászati segédeszköz. Nem arra készült, hogy bármilyen betegséget diagnosztizáljon, kezeljen, vagy gyógyítson. Nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, hanem kiegészíti azt.

Ha szeretné megrendelni a BioHarmonex biorezonacia gépet, vagy további információt szeretne, hívja az alábbi telefonszámot:

Dr. Reményi Rozália természetgyógyász

További információ a készülékről és az árról...

Árinformációért hívja....

... hétköznap reggel 9:00 és 19:00 óra között.