Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Stresszoldás természetesen, gyógyszeres kezelés nélkül

Stresszoldás természetesen, gyógyszeres kezelés nélkül

A legtöbb ember szeretne mindenhol jól teljesíteni, úgy otthon a családi környezetben, mint a munkahelyén, vagy az élet más területein. Ezért, szinte az egész életünk egy folytonos rohanás és mégis úgy érezzük, hogy nem érünk el időben sehová, állandóan elégedetlenek vagyunk magunkkal. Ennek a rohanó életmódnak köszönhetően, a stressz napjainkban már civilizációs népbetegségnek számít, ami egyre több személyt érint. Nagyon sokan csak legyintenek a problémára, pedig érdemes komolyan venni a tüneteket, hiszen a nem kezelt stresszes állapot komoly kihatással lehet, testi és lelki egészségünkre egyaránt. Azok, akik szembe mernek nézni problémáikkal, és lépéseket tesznek az orvoslásra máris elindultak a gyógyulás útján. Vannak, akik a gyógyszeres kezelést helyezik előtérbe, míg mások a stresszoldást természetesen szeretnék megoldani. Szerencsére számtalan olyan gyakorlati technika létezik, amelyek segítségével a stresszoldás természetesen megoldható, vagyis nem szükséges a nyugtató tablettákhoz nyúlni.

Természetes stresszoldás mellékhatások nélkül

A természetes stresszoldásnak nincsenek mellékhatásai, és számtalan más előnye is van. Egyik legjobb és leghatásosabb módszer a természetes stresszoldásra, ha minél többet vagyunk a természetben, a friss levegőn. Kocoghatunk, szaladhatunk, vagy csak sétálunk és hallgatjuk a madarak csicsergését, élvezzük a hajunkat simogató szellőt és nem gondolunk semmi másra, csak engedjük, hogy átjárjon ez a semmi máshoz nem fogható békesség, belső nyugalom. Egy kiadós, őszinte beszélgetés során, amikor a bennünk felgyülemlett érzéseket „kiadhatjuk” magunkból, szintén megoldhatjuk a stresszoldást természetesen, anélkül, hogy bármilyen tablettát bevennénk. Igencsak jó természetes „praktika” a stresszoldásra a mosoly, a meditáció, a jógagyakorlatok, amelyeket elvégezhetjük otthon is, vagy eljárhatunk közösségbe, ahol együtt tapasztalhatjuk meg az elmélyedés nyugtató erejét.

Az Egészségkapu Gyógycentrum többféle természetes stresszoldási kezelést kínál. Az Eternale stresszoldó kezelés vagy a biorezonanciás stresszoldás hatásos módszert nyújtanak ahhoz, hogy a stresszt gyógyszerek nélkül is le tudja küzdeni.

 

A SZÉPSÉG BELÜLRŐL SUGÁRZIK.

Az Eternale™ stresszoldó rendszer hatékonyan alkalmazható a következő területeken:

– szorongás kezelése

– stresszkezelés

– stressz tüneteinek enyhítése

– pánikbetegség kezelése

alvászavar kezelése

– depresszió kezelése

Az Eternale stresszoldó rendszer a kifinomult mikroáram technológia és korszerű szoftver program kombinálásával teszi lehetővé az ellazulást, stressz csökkentést és a fiatalosság elérését.
Az Eternale™ stresszoldó rendszer lehetővé teszi, hogy a mindennapi stresszt belülről tudja elengedni; egyedi bio-jelzés minták segítségével harmonizálja az elmét, a testet és a bőrt. Különböző lehetőségeket alkalmaz, mint például a meditáció, a vezetett képalkotás és mikro áram. A folyamat gyengéden kiegyensúlyozza a stresszel, szorongással, depresszióval kapcsolatos mintákat és segít felfedezni a velünk született sugárzó életerőt. Akik már kipróbálták, mélyen ellazult állapotot, fiatalodást és boldogságot tapasztaltak.

A rendszer három szinten működik:

1. Gondosan hangszerelt zenei kompozíciók az ősi szolfézs hangokkal, amelyek nagymértékben segítik a meditációt és az ellazulást.

2. Irányított vizualizációs és audio relaxációs gyakorlatok segítenek a velünk született pozitív önértékelési gondolatok, testkép kialakítás, stresszoldó képesség, testsúly kezelés és még sok egyéb előhívásában.

3. A finom, szinte észrevehetetlen mikro áram rezgések mélyen ellazítják a testet, oldják az izmok feszültségét és áthangolják az egészségtelen mintákat az arcon és a testben.

Az egyedülálló Eternale™ stresszoldó rendszer három jellegzetességének köszönhetően elért mély relaxációs folyamat az egyik legjobb módszer lehet arra, hogy felvegyük a harcot a stresszel és visszaállítsuk a harmóniát testünkben.

A hat szolfézs frekvencia

DO – 396Hz Megszabadít a bűntudattól és a félelemtől
RE – 417Hz Felold szituációkat, könnyíti a változást
MI – 528Hz Átalakítás — Csodák (DNS javítás)
FA – 639Hz Csatlakozás — Kapcsolatok
SO – 741Hz Intuíció felébresztése
LA – 852Hz Visszatérés a spirituális rendhez

Pihenjen, fiatalodjon, töltődjön az Eternale™ fiatalító rendszerrel!

Pihenés

Az Eternale™ bizonyítottan képes a harmonizálás során ellazításra és kiküszöbölni a mindennapi stresszkeltők által okozott negatív hatásokat. Mindössze egy alkalom után már jobban képes ellazulni, miközben a test és az elme visszatér a béke, a nyugalom és a csend állapotába.

Fiatalodás

Az Eternale™ megengedi a testnek, hogy kilépjen a környezeti stresszkeltők, mérgező anyagok és napi szokások okozta kibillent egyensúlyi helyzetből, amelyek túlterhelhetik a szervezetet. Az Eternale™ támogatja a testet abban, hogy elengedje ezeket a stresszorokat, ezáltal minden szinten optimálisan mehet végbe a fiatalodás.

Töltődés

Az Eternale™ mikro áram technológia gyengéd elektromos stimulációt használ, hogy kiváltsa a test természetes impulzusait; energetizálja az izmokat és az arc szöveteit. A gyenge elektromos impulzusok lehetővé teszik a test számára a feltöltődést, mely által az ember képes elérni és fenntartani a maximum potenciálját.

Nézzünk szembe vele, a mai világ nem csupán mérgező vegyszerekkel és szennyező anyagokkal bombáz bennünket, hanem a médián keresztül egy olyan irreális szépségideállal is, amely a legtöbb ember számára elérhetetlen. Összehasonlítva a hagyományos Spa szolgáltatásokkal és más mikro áram készülékekkel, az Eternale™ egy gyengéd, komplexebb, nem mérgező megközelítést kínál a jobb kinézet és a jobb közérzet elérésére; egy olyan utat, amely egyesíti a testet, a lelket és a szellemet.

Az Eternale™ mindenki számára megoldást nyújt, aki egy gyengéd, non-invazív, nem megerőltető és teljességgel fájdalommentes, sérülést nem okozó, könnyed, biztató megoldást keres :

 • Külső megjelenés javításra
 • Súlykezelésre
 • Sóvárgás megfékezésére
 • Jobb motiváltság és fittség elérésére
 • Stresszcsökkentésre
 • Relaxációra
 • Nyugodtabb alvásra
 • Öregedés és a gravitáció hatásainak ellensúlyozására
 • Teljesítményfokozásra
 • Energiaszint növelésre
 • Fiatalosabb érzésre és kinézetre
 • Arc- és testizmok tónusának javítására
 • Önbecsülés növelésére
 • Jó közérzet és jó kinézet elérésére

Szakemberek véleménye az Eternale™ Fiatalító Rendszerről:

“Az emberi test valamennyi funkciója elektromos alapú. A szervek, mirigyek, sejtek megjavítják magukat – ezek mindegyike elektromos történés,” (Darren Starwynn, O.M.D.)

“Az elektromosság javíthatja a test összes funkcióját. Megvan az a képessége, hogy mindenhová eljusson az izompólyán keresztül, amely gyorsan vezeti az áramot. Csúcstechnológiás kutatások azt mutatják, hogy a fény és az elektromosság csaknem állandóan áramlanak a testünkön keresztül.” “Az alacsony szintű elektromos áram rendszeres alkalmazása hatékonyan segít a sérülések gyógyításában”.

D. Tsoklis, a téma egyik szakértője ezt meg is magyarázza: “A mikro áram saját biológiai áramunk reprodukciója. Ez az áram, amely üzeneteket küld az agyból az izmokba a gerincvelőn keresztül, ahogy öregszünk, már nem küldi megfelelően az üzeneteket.” Mint mindenfajta elektromos terápia, az Eternale™ mikro árama is javítja a keringést, ezáltal javul az oxigénáramlás; fokozódik a kollagén termelés is.

A mikro áram egyik legnagyobb haszna azonban mégis az adenozin trifoszfát (ATP) serkentése, amely egy energiahordozó molekula, ami energiát szállít a kémiai kötésekből az endergonikus (energiát felvevő) reakciókhoz a sejten belül, amely fehérje építésre, izomépítésre és más biológiai funkciók ellátására szolgál (Forrás: Bristoli Egyetem Kémia Tanszék).

Egyik tanulmányában Suzuki azt állítja, hogy a sejtfunkcióban az ATP szint megemelkedésének köszönhetően 500%-os javulást tapasztaltak! (Day Spa Magazin “Fontos aktualitások” 2006. május Amy E. Hamaker cikke)

A Washingtoni Egyetem legújabb tanulmányai kimutatták, hogy egy mikro áram kezelés sorozat, képes:

 •   Javítani a keringést és az oxigénáramlást
 •   Újratanítani az izmokat
 •   Eloszlatni a megkeményedett kollagént (hegszövet)
 •   Átformálni és megemelni az arc izmait
 •   14%-kal növelni a természetes kollagén termelést
 •   48%-kal növelni a természetes elasztin termelést
 •   38%-kal javítani a vérkeringést
 •   Felgyorsítani a sejtek regenerálódását és működését
 •   Kiváltani fontos aminosavak és az ATP termelődését!
Minimum három alkalomból álló csomagot javaslunk, amely bérlettel kedvezőbb áron vehető igénybe. 

 

Hogyan és mikor tudok bejelentkezni ETERNALE kezelésre?

Telefonos időpont egyeztetéshez hívja központi számunkat +36 70 226-3024, ahol hétköznap 9:00 és 19:00 óra között várjuk hívását.

Non-stop kérhet ingyenes visszahívást weboldalunkon keresztül (bal oldali függőleges menüpont)

Vagy írásban az alábbi e-mail címen: info@egeszsegkapu.hu

Kihez fordulhatok?

‘Dr Reményi Rozália természetgyógyász, Biorezonancia-módszer specialista, neurofeedback terapeuta, agytréner

Telefonos bejelentkezés 06 70 226 3024

Jakab Magdolna Anikó Biorezonancia-módszer specialista, fülakupunktúrás addiktológus

Telefonos bejelentkezés 06 20 377 0282