Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Fülakupunktúra

Fülakupunktúra

Dohányzás leszoktatás – a fülakupunktúra segítségével

A dohányzás káros, emberi szervezetre gyakorolt hatásaival mindenki tisztában van, akár a dohányzók akár a nemdohányzók táborát népesíti. A leszokás útja azonban rögös, és nem kis kihívást jelent a függőségben élőknek. Ha Ön dohányzik és meghozta döntését, miszerint megszabadul ettől a káros szenvedélyétől, akkor jöjjön el hozzánk, mert rendelőnk többféle módszerrel áll rendelkezésére hogy visszanyerje egészségét.

Egy dohányzó ember szervezetében a nikotin-függőség több szinten jelentkezik, ezért a dohányzás abbahagyása számos, igen kellemetlen elvonási tünettel jár/járhat. Biztosan Ön is tapasztalt már ebből néhányat. Ez azért van, mert a nikotin kémiai szinten beépül az emberi anyagcsere folyamatába és a mezolimbikus rendszerben sóvárgást kelt. Pszichológiai szinten a nikotin átmenetileg segít a stresszes helyzetek elviselésében, elfoglaltságot jelent várakozás közben, társaságban pedig erősíti a csoporthoz tartozás érzését. Az évek során kialakuló dohányzási reflexek megnyugtatóan hatnak, és csökkentik az idegességet. De milyen áron??

A fülakupunktúrát a hagyományos kínai orvoslásból átvéve – ahol már kétezer éves múltra tekint vissza – Magyarországon is széles körben alkalmazzák. A fülakupunktúra egy olyan kiegészítő természetgyógyászati terápia, mellyel beindítjuk a szervezet öngyógyító mechanizmusait, és csökkentjük a fájdalmakat.

Miért a fülakupunktúra segít a dohányzás leszokásban?

  • mert rövid idő alatt csökkennek az elvonási tünetek, mint pl. a nyugtalanság, ingerlékenység, fejfájás, nikotinéhség stb.
  • nincsenek mellékhatásai, mint a tapaszoknak, e-cigiknek, gyógyszereknek
  • helyreáll a megvonást követő anyagcserezavar (nem kell félni az elhízástól)
  • már az első kezelés során elkezdődik a szervezet teljes méregtelenítése – kátrány, nikotin, nehézfémektől való megszabadulás

A fülakupunktúra kezelés során első alkalommal feltérképezzük a dohányzás, mint pótcselekvés hátterében álló okokat, és megkezdődik a mentális ráhangolódás a leszokási folyamatra. A fülön öt pontot kezelünk, egyszer használatos steril tűkkel, melyek 30-45 percig folyamatosan stimulálják az Ön szervezetét. A tűk behelyezése mindössze egy szúnyogcsípésnyi érzettel jár. Az első percek után garantáltan érezhető a hatásuk, Ön megnyugszik, ellazul, csökkennek az esetleges fájdalmai. Ezt a hatást fokozva, kérésre tartós tűket is alkalmazhatunk, melyek a következő kezelésig a mindennapokban is biztosítják a folyamatos stimulációt. Az egyes pontokba szúrt tűk a szervezet energiaáramlásába avatkoznak, a már kialakult blokkokat oldják. Így tud beindulni a teljes méregtelenítés, mely nemcsak a dohányzással bevitt káros anyagoktól, de a gyógyszerekkel, és rossz minőségű táplálékok által felhalmozódott mérgektől is megszabadítja az Ön szervezetét.

A fülakupunktúra kezelések száma és sűrűsége függ attól, hogy Ön mióta és milyen intenzitással dohányzik. Sikeresen kombinálható rendelőnkben végzett biorezonanciás leszoktatással is, mert együttes alkalmazásukkal a visszaesés szinte kizárható.

Kihez fordulhat?

Jakab Magdolna Anikó fülakupunktúrás addiktológus

Jakab Magdolna Anikó fülakupunktúrás addiktológus

Jakab Magdolna Anikó: fülakupunktúrás addiktológus, Biorezonancia-módszer specialista

Telefonos bejelentkezés: 06 20 377 0282

Non-stop kérhet ingyenes visszahívást weboldalunkon keresztül (bal oldali függőleges menüpont)

Vagy írásban az alábbi e-mail címen: info@egeszsegkapu.hu