Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Biorezonanciás dohányzás leszoktatás

Biorezonanciás dohányzás leszoktatás

 A biorezonanciás dohányzás leszoktatás elméleti alapjai

Orvosi kivizsgálás nem szükséges a leszoktatás előtt, és a kezeléstől függetlenül beveheti szokásos gyógyszereit is. Nincs kereszthatás, mert a készülék biofizikai szinten hatásos, míg a gyógyszerek biokémiai szinten. A biorezonanciás kezelés non-invanzív, tehát nem hatolunk be az Ön testébe, a leszoktatás alatt csak pántokon keresztül kapcsolódik a készülékhez, mely felkínálja a megfelelő bioinformációt, hogy a szervezet behozhassa informatikai lemaradását. A biorezonanciás kezelésnek nincs semmilyen közvetlen mellékhatása, mert a szervezet az ingerküszöb alatti és feletti tartományokra nem reagál.

A biorezonanciás dohányzás leszoktatás előkészületei otthon

– A „Nagy Nap” előtt tüntessük el otthonunkból, munkahelyi környezetünkből vagy ahol dohányozni szoktunk mindent, ami a dohányzásra emlékeztetne pl. az összes hamutartó, cigaretta, öngyújtó; aztán érdemes kitakarítani a lakást, az autót is, hogy megszűnjön a „bagószag” is.
– Egy kis átrendezés: amennyiben van módunk átrendezni azt a helyet ahol dohányozni szoktunk, rendezzük át! Persze ezt lehet a leszoktatás, leszokás után is. Valószínű, hogy akkor sokkal könnyebben megy, mert rengeteg energiánk és szabadidőnk lesz.
– Készítsen be olyan ételeket, amiket szeret, és alacsony kalória tartalmúak, mert ezekre szüksége lesz.
– Kérje meg családtagjait, munkatársait vagy azokat, akikkel együtt él, hogy mostantól lehetőleg ne Ön előtt dohányozzanak, és ne is kínálják meg cigivel a leszoktatás után. Fontos a támogató környezet!!!
– Ez csak óvintézkedés, mert a biorezonanciás kezelés után zavarni fogja a cigi-füst, és ha minden jól megy undorodni fog tőle.
– Az utolsó napokban már ne változtasson dohányzási szokásain, higgye el azon a pár cigarettán már nem fog múlni.

Mit kell tennem a biorezonanciás dohányzás leszoktatás napján?

A bejelentkezés időpontja előtt két órával már semmilyen körülmények között ne gyújtson rá. Ha mégsem sikerül megállnia, akkor inkább jelentkezzen a kezelőnél telefonon és kérjen új időpontot, mert így a leszoktatás eredményessége már nem garantálható.
– Abból a fajtából amit használ, egy szál de még elszívatlan cigarettát a dobozával együtt kell magával hoznia. Ha tasakos terméket használ, és nincs feltüntetve az erőssége, akkor tájékozódjon az eladás helyszínén.

Hasznos tanácsok

– A biorezonanciás dohányzás leszoktatás nyomán intenzíven felszabaduló nikotin és megannyi kémiai reakció lerakódott méreganyagai a kiválasztó szervek segítségével, elsősorban a veséken keresztül távoznak a szervezetből. Ehhez kérjük, igyon félóránként egy-egy pohár folyadékot, amivel segíti a szervezet méregtelenítő munkáját! Ez a folyadék lehet víz, szénsavmentes ásványvíz, natúr gyümölcstea, saját préselésű gyümölcslé, gyógytea, ízlés szerint, a hangsúly a folytonosságon van. Az egy nap alatt fogyasztandó folyadékmennyiség testsúlyfüggő, melyet minden esetben pontosan kiszámolunk Önnek, de nagyságrendileg 2,5-3,5 literben gondolkodjon. Aki tudja magáról, hogy képtelen ekkora mennyiséggel megbirkózni, az a leszoktatás előtti hetekben, napokban kezdje el növelni az adagját.
– Ha rágyújtási kényszere van, azonnal igyon! Oldja meg azt a lelki problémát, ami miatt a sóvárgást érzi. Beszélje ki magából valakinek a stresszt, a gondot.
– Ébredéskor először folyadékot vegyen magához, majd végezze el az alábbi légző gyakorlatot. Pusztán a belégzés, illetve a kilégzés időtartamának szabályozásával képesek vagyunk megnyugtatni vagy élénkíteni magunkat. Nyugtatás: belégzés 4 ütemre, kilégzés 4 ütemre (4-4 másodperc). Közben ne tartsunk légzésszünetet, hanem azonnal lélegezzük ki a levegőt. Serkentés: 15-ig számolva lassan lélegezzünk be, 10-ig tartsuk vissza a levegőt, majd 5-ig számolva lélegezzünk ki.

A biorezonanciás dohányzás leszoktatás fő előnyei

– 8 óra múlva: A vér nikotin és szénmonoxid szintje a felére csökken.
– 24 óra múlva: A szervezetből kiürül a szénmonoxid, tisztul a tüdő.
– 2 nap múlva: A szervezetből kiürül a nikotin, javul a szagok, ízek érzékelése.
– 3 nap múlva: Könnyebbé válik a légzés, ellazulnak a tüdőhörgők.
– 2-12 hét múlva: Jelentősen javul a vérkeringés.
– 1 év múlva: Visszaszerzi aktivitását, egészségét, és ezeken túl nagyon sok pénzt sikerül megtakarítania.

A visszaszokás veszélyBiorezonanciás dohányzás leszoktatásei:

– Túlzott magabiztosság vagy kíváncsiság.
– Kevés folyadékbevitel.
– A munkahely és a környezet rossz hatásai.
– Stresszes helyzetek.
– Félelem a súlygyarapodástól.
 
 
 

 A biorezonanciás dohányzás leszoktatás kezelés időtartama:

A kezelés időtartalma 40 perc, de egy órát kérünk rászánni, hogy minden felvilágosítást megadhassunk és a felmerülő kérdéseket megbeszélhessük.
A Biorezonanciás kezelés jól kombinálható fülakupunktúrás kezelésekkel, így rendelőnkben a két szolgáltatás együtt is kérhető. Hívjon bizalommal, mi leszoktatjuk a dohányzásról!

Hogyan és mikor tudok bejelentkezni Dohányzás leszoktatásra?

Telefonos időpont egyeztetéshez hívja központi számunkat ahol hétköznap 9:00 és 19:00 óra között várjuk hívását:
Mobilról kattintva azonnal hívható!

Non-stop kérhet ingyenes visszahívást weboldalunkon keresztül

Írásban az alábbi e-mail címen: info@egeszsegkapu.hu

Mennyibe kerül egy Dohányzás leszoktatás?

60 perces   Dohányzás leszoktatás + tanácsadás   7000 Ft
1*60 perces   Dohányzás leszoktatás + 3 alkalom fülakupunktúra 12.000Ft