Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Biorezonanciás dohányzás leszoktatás

A biorezonanciás dohányzás leszoktatás elméleti alapjai

Orvosi kivizsgálás nem szükséges a leszoktatás előtt, és a kezeléstől függetlenül beveheti szokásos gyógyszereit is. Nincs kereszthatás, mert a készülék biofizikai szinten hatásos, míg a gyógyszerek biokémiai szinten. A biorezonanciás kezelés non-invanzív, tehát nem hatolunk be az Ön testébe, a leszoktatás alatt csak pántokon keresztül kapcsolódik a készülékhez, mely felkínálja a megfelelő bioinformációt, hogy a szervezet behozhassa informatikai lemaradását. A biorezonanciás kezelésnek nincs semmilyen közvetlen mellékhatása, mert a szervezet az ingerküszöb alatti és feletti tartományokra nem reagál.

Biorezonanciás dohányzás leszoktatás

A biorezonanciás dohányzás leszoktatás előkészületei otthon

- A „Nagy Nap” előtt tüntessen el otthonából, munkahelyi környezetéből vagy ahol dohányozni szokott mindent, ami a dohányzásra emlékeztetne pl. az összes hamutartó, cigaretta, öngyújtó
- Érdemes kitakarítani a lakását, az autóját is, hogy megszűnjön a „bagószag”

- Egy kis átrendezés: amennyiben van módja átrendezni azt a helyet ahol dohányozni szokott, rendezze át! Persze ezt lehet a leszoktatás, leszokás után is. Valószínű, hogy akkor sokkal könnyebben megy, mert rengeteg energiája és szabadideje lesz.
- Készítsen be olyan ételeket, amiket szeret, és alacsony kalória tartalmúak, mert ezekre szüksége lesz.
- Kérje meg családtagjait, munkatársait vagy azokat, akikkel együtt él, hogy mostantól lehetőleg ne Ön előtt dohányozzanak, és ne is kínálják meg cigivel a leszoktatás után. Fontos a támogató környezet!!!
- Ez csak óvintézkedés, mert a biorezonanciás kezelés után zavarni fogja a cigi-füst, és ha minden jól megy undorodni fog tőle.
- Az utolsó napokban már ne változtasson dohányzási szokásain, higgye el azon a pár cigarettán már nem fog múlni.

Mit kell tennem a biorezonanciás dohányzás leszoktatás napján?

- A bejelentkezés időpontja előtt két órával már semmilyen körülmények között ne gyújtson rá. Ha mégsem sikerül megállnia, akkor inkább jelentkezzen a kezelőnél telefonon és kérjen új időpontot, mert így a leszoktatás eredményessége már nem garantálható.
- Abból a fajtából amit használ, egy szál de még elszívatlan cigarettát a dobozával együtt kell magával hoznia. Ha tasakos terméket használ, és nincs feltüntetve az erőssége, akkor tájékozódjon az eladás helyszínén.

Hasznos tanácsok

- A biorezonanciás dohányzás leszoktatás nyomán intenzíven felszabaduló nikotin és megannyi kémiai reakció lerakódott méreganyagai a kiválasztó szervek segítségével, elsősorban a veséken keresztül távoznak a szervezetből. Ehhez kérjük, igyon félóránként egy-egy pohár folyadékot, amivel segíti a szervezet méregtelenítő munkáját! Ez a folyadék lehet víz, szénsavmentes ásványvíz, natúr gyümölcstea, saját préselésű gyümölcslé, gyógytea, ízlés szerint, a hangsúly a folytonosságon van. Az egy nap alatt fogyasztandó folyadékmennyiség testsúlyfüggő, melyet minden esetben pontosan kiszámolunk Önnek, de nagyságrendileg 2,5-3,5 literben gondolkodjon. Aki tudja magáról, hogy képtelen ekkora mennyiséggel megbirkózni, az a leszoktatás előtti hetekben, napokban kezdje el növelni az adagját.
- Ha rágyújtási kényszere van, azonnal igyon! Oldja meg azt a lelki problémát, ami miatt a sóvárgást érzi. Beszélje ki magából valakinek a stresszt, a gondot.
- Ébredéskor először folyadékot vegyen magához, majd végezze el az alábbi légző gyakorlatot. Pusztán a belégzés, illetve a kilégzés időtartamának szabályozásával képesek vagyunk megnyugtatni vagy élénkíteni magunkat. Nyugtatás: belégzés 4 ütemre, kilégzés 4 ütemre (4-4 másodperc). Közben ne tartsunk légzésszünetet, hanem azonnal lélegezzük ki a levegőt. Serkentés: 15-ig számolva lassan lélegezzünk be, 10-ig tartsuk vissza a levegőt, majd 5-ig számolva lélegezzünk ki.

A biorezonanciás dohányzás leszoktatás fő előnyei

- 8 óra múlva: A vér nikotin és szénmonoxid szintje a felére csökken.
- 24 óra múlva: A szervezetből kiürül a szénmonoxid, tisztul a tüdő.
- 2 nap múlva: A szervezetből kiürül a nikotin, javul a szagok, ízek érzékelése.
- 3 nap múlva: Könnyebbé válik a légzés, ellazulnak a tüdőhörgők.
- 2-12 hét múlva: Jelentősen javul a vérkeringés.
- 1 év múlva: Visszaszerzi aktivitását, egészségét, és ezeken túl nagyon sok pénzt sikerül megtakarítania.

A visszaszokás veszélyei

- Túlzott magabiztosság vagy kíváncsiság.
- Kevés folyadékbevitel.
- A munkahely és a környezet rossz hatásai.
- Stresszes helyzetek.
- Félelem a súlygyarapodástól.

 A biorezonanciás dohányzás leszoktatás kezelés időtartama:

A kezelés időtartalma 40 perc, de egy órát kérünk rászánni, hogy minden felvilágosítást megadhassunk és a felmerülő kérdéseket megbeszélhessük.

A Biorezonanciás kezelés jól kombinálható fülakupunktúrás kezelésekkel, így rendelőnkben a két szolgáltatás együtt is kérhető.
Hívjon bizalommal, mi leszoktatjuk a dohányzásról!

Mennyibe kerül egy dohányzás leszoktatás?

Kattintson ide, ha szeretné megtekinteni árlistánkban a dohányzás leszoktatás árakat!

Hogyan és mikor tudok bejelentkezni Dohányzás leszoktatásra?

 
Dr. Reményi Rozália természetgyógyász

Hívja most időpont egyeztetéshez!

Telefonos időpont egyeztetés

Hétköznap reggel 9:00 és 19:00 óra között.

Ha kezelés folyik, és nem tudom a telefont felvenni, rövidesen visszahívom Önt!