Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Méregtelenítés támogatása biorezonanciával

"Többé már nem az a kérdés, hogy a drogok, a mesterséges méreganyagok, és a sugárzás elpusztítják-e az életet, hanem az, hogy hány ember életét és milyen hamar."

Dr. David Root, diplomás munkaegészségügyi specialista orvos

Önt miért érdekli a méregtelenítés?

Köztudott, hogy a mindennapi környezetünkben előforduló mérgek a testbe jutva idővel fáradságot és szellemi levertséget okoznak. Ennek az élet minden területére kiható következményeit szinte senki sem tudja elkerülni!

Méregtelenítés támogatása biorezonanciával

Mindenki megöregszik (aki nem hal meg fiatalon), de nem mindegy, hogy a felhalmozódott mérgek, mikor érik el azt a szintet, amikor már csak nagy nehézségek árán lehet helyreállítani az egészséget, ha erre egyáltalán még van lehetőség. (Nekem nem mindegy, hogy egészségesen vagy a mérgektől betegeskedve élem-e az életem. Minél tovább egészséges, fiatalos maradok, annál jobban, annál tovább tudom segíteni szeretteimet!)
Korunkban a tudatos egészségmegőrzők, az egészségükkel törődők számára nem mindegy, hogy megjelennek-e az életükben a mindennapi mérgezésből származó betegségek, az idő előtti öregedés, a szükségtelen testi és szellemi hanyatlás.

Lehet tenni a mindennapi élet során felhalmozódott mérgek ellen: az ezek hatására kialakuló testi és hangulati, érzelmi állapotok és az ezekből következő problémák ellen, melyek tönkretehetik az élet bármely területét.

MEGELŐZHETŐ ÉS HELYRE IS ÁLLÍTHATÓ A MÉRGEK PUSZTÍTÓ HATÁSA!

A sejtszintű méregtelenítéssel hatékonyan visszafordítható a felhalmozódott mérgek okozta testi és szellemi kondíció romlása. Egy jó méregtelenítés után hatékonyabb lesz a táplálék feldolgozása, kiegyensúlyozottabb az anyagcseréje, erősebb az immunrendszere és javulni fognak szervezetének regenerációs folyamatai is.

Szervezetünkben évente négy kilogrammnyi felesleges méreganyag halmozódik fel, tartósított élelmiszereinkből, rovarirtókkal kezelt növényeinkből, klórozott ivóvizünkből, a szennyezett levegőből, valamint vegyipari, háztartási és kozmetikai készítményeinkből.

Ezek a méreganyagok rendkívüli mértékben megnehezítik szervezetünk működését. Testünk azonban képes a megtisztulásra, különösen, ha ebben a segítségére sietünk...

Eredetileg a testünkbe került méreganyagok az anyagcsere folyamatok során távoznak a szervezetünkből. A méreganyagok kiválasztásában nagy szerepet játszanak a veséink, a májunk, a tüdőnk, a beleink és a bőrünk is.

Abban azonban, hogy öntisztító szerveink maradéktalanul el tudják látni feladatukat, nagyon gyakran segítségre szorulnak.

A legfontosabb, amit tehetünk, hogy időről-időre gondoskodunk olyan csökkentett terhelésű napokról, amikor lényegesen kevesebb méreganyagot juttatunk a szervezetünkbe. Minden gyümölcs-, tisztítótea-, vagy vízböjt kúra célja, hogy a fokozott folyadék, és a csökkentett méreganyag bevitellel segítse a testünket az öntisztulásban.

Attól függően, hogy mennyire vagyunk elsalakosodva, rövidebb vagy hosszabb tisztító kúrákat is végezhetünk. De fontos, hogy évente legalább kétszer, ősszel és tavasszal feltétlenül tisztítsuk meg szervezetünket.

Ha szükségét érezzük, méregtelenítést gyakrabban is végezhetünk, ízlésének és egészségi állapotának megfelelően.

Számtalan módszer közül választhatunk. A bőr szaunával, a vesék a megnövelt folyadékbevitellel, a máj a táplálékok megvonásával, a belek rostpótlással és az emésztési folyamat serkentésével, a tüdő pedig a friss levegőn végzett testmozgással méregteleníthető a legegyszerűbben.

Tisztító kúra, léböjt kúra

A legkedveltebb méregtelenítési módszer mégis az ivólé böjt, amelyet végezhetünk gyümölcslevekkel, teákkal és tiszta vízzel is. A léböjt kúra célja, hogy a megnövelt folyadékbevitellel feloldja a lerakódott méreganyagokat és kimossa őket a szervezetünkből.

Méregtelenítés támogatása biorezonanciával

Méregtelenítés támogatása biorezonanciával

Ha gyümölcslevekkel szeretnénk kiegészíteni a méregtelenítést, akkor célszerű olyan gyümölcsök és zöldségek levét fogyasztanunk, amelyek nem növelik meg a gyomorsavszintünket, és így az étvágyunkat sem.

Ilyenek a zellerlé, céklalé, almalé, őszi- és sárgabaracklé, és az ananászlé. A legjobbak természetesen a friss gyümölcsből házilag készített levek, de kiváló méregtelenítő ital a kínai zöld tea és a friss vagy szárított csalánlevélből főzött tea is.

A helyesen végzett böjt a legtöbb szervi megbetegedésnél terápiás sikert hoz. Ennek oka, hogy a megtisztult szervezetben jobbak a regenerációs folyamatok és a gyógyászati céllal bejuttatott orvosságok vagy táplálék-kiegészítők is hatékonyabban tudnak felszívódni.

Böjtölésre betegség esetén lehet a legnagyobb szüksége, de ekkor azonban már nem biztos, hogy képes lesz egy hosszabb léböjt kúrát tartani. A léböjt során előfordulhat fejfájás, hasmenés, vagy bőrkiütés, de ezek a tünetek együtt járhatnak a méreganyagok távozásával. Ilyenkor ne hagyja abba a kúrát, hanem igyon még több folyadékot!

Kötőszöveti méregtelenítés

A modern táplálkozási szokások miatt szinte mindenki az elsavasodás tüneteitől szenved. Ez nagyrészt a helytelen táplálkozási szokásainknak köszönhető.
Egyes élelmiszereink lúgosítanak, de sajnálatos módon majdnem minden, a szokásos értelemben vett finom falat, savasítja testünket.
A savak csak akkor károsak, ha túl sok marad vissza belőlük. Ilyenkor a test a felesleget a táplálékokból származó bázisokkal próbálja meg semlegesíteni. Ha nem táplálkozunk megfelelően, akkor a szervezet nem kapja meg a szükséges mennyiségű bázisokat. Ezek hiányában pedig az ásványi anyag készletek kifosztásával köti meg a felesleges savakat, és elraktározza a kötőszövetben.
Ez évek alatt több kilónyi ásványi anyagokkal megkötött méreganyagot jelenthet. Ráadásul a szervezetünkben található mikroorganizmusok, vírusok, baktériumok és gombák savas környezetben szaporodásnak indulnak, és anyagcsere termékeikkel még savasabb környezetet teremtenek.

Csak a léböjt kúra alkalmazható méregtelenítésre?

Sokan vannak, akik tudják, hogy szervezetüknek nagy szüksége lenne a méregtelenítésre, de valamilyen egészségügyi probléma, betegség miatt nem tudnak léböjt kúrákat tartani. A komolyabb méregtelenítő kúrák során ugyanis újra felszabadulnak a lekötött méreganyagok, és az érzékenyebb szervezetet ez túlságosan megterhelheti.
Ez a probléma főleg a nagyon fiatal gyermekeket és az idősebb, beteg embereket érinti. De a szoptató kismamáknak is tilos az intenzív méregtelenítés, mert a felszabaduló méreganyagok bekerülhetnek az anyatejbe is.
Bármelyik méregtelenítő kúrát választja, nagyon fontos tudnia, hogy a méreganyagok csak az ásványi anyagokhoz kötődve tudnak kiürülni a szervezetünkből. Ezért lényeges, hogy már a kúra alatt figyeljen a fokozott ásványi anyag bevitelre. Erre a legjobb megoldást a komplex, kelát kötésű készítmények nyújtják, melyek a nyomelemeket és ásványi anyagokat optimális arányban tartalmazzák.
A méregtelenítés befejezése után a mérgekkel együtt kiürült vitaminokat is nagyobb mennyiségben kell pótolni, hogy mihamarabb visszanyerje erőnlétét és vitalitását is.
Ha rendszeresen végez méregtelenítést és salaktalanítást, a szervezete meg fogja hálálni. Kicsattanó egészség, könnyed élet, erős immunrendszer és szép, tiszta bőr lesz jutalma. Na és persze súlycsökkenés, hiszen a felhalmozódott salakanyagok távozásával javulni fog az anyagcseréje is.

Nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy időről időre kevesebb méreganyagot halmozzon fel szervezetében. Csak egy kicsit oda kell figyelni az életmódjára és a táplálkozási szokásaira.

Méregtelenítés fontossága

A szervezetünk megújítására nagy szükség van.
A méregtelenítés valójában a böjt modern változata. A böjt évezredeken keresztül minden társadalomban fontos szerepet töltött be, mint a legősibb gyógymód. A természet is újból és újból megújul, az ember szervezetének felfrissítésére is szükség van. A böjt önfegyelemre és lemondásra tanított, miközben szellemi és testi megtisztulást biztosított.
Szakemberek által is kimondottan ajánlott méregteleníteni szervezetünket, megtisztítani a lerakódott salakanyagoktól, a felhalmozott zsírtól, cukortól. Így nem csupán tisztább lesz a szervezetünk és megújulnak sejtjeink, hanem feltöltődünk energiával.
Egy kiadós méregtelenítés után hatékonyabb lesz a táplálék feldolgozása, kiegyensúlyozottabb az anyagcsere, erősebb az immunrendszer, és javulni fog a szervezet regenerációs folyamata is.
A testünkbe került méreganyagok az anyagcsere folyamatok során távoznak a szervezetünkből. A méreganyagok kiválasztásában nagy szerepet játszik a vesénk, a májunk, a tüdőnk, a beleink, és a bőrünk is.
Méregtelenítő programajánlatunk közül mindenki kiválaszthatja magának a legmegfelelőbbet, melyhez orvosunk nagy hozzáértéssel és szakmai tapasztalattal nyújt segítséget.

Méregtelenítő program I.

1 alkalmas 2 órás komplex program

30 perc Számítógépes biorezonanciás teszt - állapotfelmérés
15 perc Detox – méregtelenítő program (máj, vese, epe ), mely előkészíti a további kezeléseket
15 perc Stresszoldás + szépítő program számítógéppel
15 perc Táplálkozás, életmód tanácsadás ( diéta kiválasztás, böjt javaslat)
45 perc Testkezelés (masszázs + fényterápia)

Méregtelenítő program II.

3–4 alkalmas csomag

• Első alkalom: 2 órás
• 60 perc Teljes körű biorezonanciás állapotfelmérés
• 30 perc Detox program: méregtelenítés: máj, epe, vese, stresszoldás
• 30 perc Táplálkozási és életmód tanácsadás (diéta kiválasztás, böjt javaslat)
• Második alkalom: 2 órás
• 60 perc Biorezonanciás kezelés stresszoldás + szépítő program (előkészíti a további kezelést)
• 30 perc Detox program
• 30 perc Fényterápia
• Harmadik alkalom: 2 órás
• 60 perc Biorezonanciás kezelés (harmonizálás, stresszoldás, szépítő program)
• 60 perc Detox kezelés

Nyirokkeringést aktiváló tippek - nyirokkeringés javítása

• Mozogjon rendszeresen - sétáljon, biciklizzen, ússzon, fusson stb! A legfontosabb, hogy mindennap végezzen valami más mozgást is, mint ami a munkájához tartozik.
• Reggelente nyitott ablaknál lélegezzen jó mélyeket, hogy a szövetek oxigénellátása javuljon.
• Nélkülözhetetlen a bőséges folyadékfogyasztás! Legalább napi 2 liter folyadékot igyunk meg - gyógyteákat, ásványvizet, frissen centrifugált zöldség- és gyümölcslevet stb. Ha a vér nem elég híg, romlik a keringés, hiszen a nyúlós, tapadós, sűrű folyadék nehezen képes áramolni. Így rosszabb lesz a sejtek tápanyag- és oxigénellátása, valamint a bennük keletkező bomlási termékek elszállítása.
• A helyes táplálkozás hangsúlyozása, a rendszeres lé- vagy gyümölcsnapok, esetleg krónikus panaszok esetén egy hosszabb léböjtkúra természetesen itt sem maradhatnak el.
• Fontos tudni, hogy a helyes testtartás szintén javítja a nyirokkeringést. A lógó vállak, a mélyen előrehajtott fej és hajlott gerinc ezzel szemben kedvezőtlenül befolyásolják azt, ráadásul gátolják a rekeszizom mozgását. Ez utóbbi nemcsak a légzést, de a nyirokáramlást is szabályozza.
• Érdemes segíteni a nyiroktisztítást zöld levek fogyasztásával pl. búzafű lé vagy Liquid Chlorophyll.

Méregtelenítés (detoxikáció) céljából:

Naponta 2,5 liter folyadék (tea, szénsavmentes ásványvíz). / NE hidegen! /
Fontos:
1. Hálószobában ne legyen: rádió, hangszóró, TV, mobiltelefon, számítógép (elektroszmog)!
2. Homeopátiás gyógyszerek szedésekor kávé, mentol  (mentolos fogkrémek, rágógumi), kámfor egyidejű használata tilos!
3. Folyékony homeopátiás gyógyszereket közvetlenül a szájba kell csöpögtetni. Fém kanál használata TILOS!
4. Az étkezésre szánt időt ne sajnálja, lassan egyen és alaposan rágja meg az ételt!
5. Fontos a fizikai megterhelés naponta, akár aktív izzadással (sportszerű tevékenység, futás, úszás, kondicionáló tornák,  stb.)
6. A rádium bomlásterméke a radon nevű gáz, amely a földből szivárog és koncentrálódik a zárt helyiségekben, ezért célszerű két óránként 5-10 percet szellőztetni.
7. A geopatogén terheltség (földsugárzások) hatásainak csökkentése érdekében javasolt a fekvőhely megváltoztatása. A legbiztonságosabb megoldás azonban a földsugárzások szakemberekkel történő leárnyékolása.
8. Fő étkezések után, célszerű minimum félórát alvással vagy szunyókálással tölteni, a tápanyagok hatékony felszívódása érdekében.
9. Novembertől márciusig mindenki ásványi anyag- és vitaminhiányban szenved. Fontos ezek pótlása!

Minden szerv méregtelenítése ajánlott, de csak a megfelelő sorrendben. Ez azonban egyéni, mindenkinek más. Elsősorban az határozza meg, hogy mely szerv telítődött már túl sok méreganyaggal. A méreganyag szintek kimérésében nagy segítségül szolgálhat a biorezonancia pontos mérése, ahol megállapíthatjuk a szervek elmérgeződésének mértékét. Továbbiakban segíthet a méregtelenítési folyamatok beindításában illetve a szervekből a méreganyagok kivezetésében. Felkészült szakembereink (orvosaink, természetgyógyászaink) várják az érdeklődő pácienseket.

Hogyan és mikor tudok bejelentkezni Biorezonancia vizsgálatra?

Dr. Reményi Rozália természetgyógyász

Hívja most időpont egyeztetéshez!

Telefonos időpont egyeztetés

Hétköznap reggel 9:00 és 19:00 óra között.

Ha kezelés folyik, és nem tudom a telefont felvenni, rövidesen visszahívom Önt!