Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Biorezonancia vizsgálat

Biorezonancia vizsgálat

Mi is az a biorezonancia és mire jó?

Biorezonancia, Quantum Biofeedback, az egészségmegőrzés, stressz mentesítés, regeneráció, valamint a test-lélek harmonizálásának lehetősége.

A biorezonancia vizsgálat során az emberi szervezetben mért különböző rezgéseket, egy mikroprocesszorral felszerelt biorezonancia készülékbe vezetik, amely kiértékeli azokat. A biorezonancia készülék megmutatja, mik az eltérések az egészséges állapottól és miket szükséges kiegyenlíteni, korrigálni.

Miért fontos a biorezonancia vizsgálat?

Mert környezetünk hatása a test egyensúlyát felborítja, természetes rezgéseit elhangolja. A levegőben lévő gázok, a vízben oldott méreganyagok, a stressz, a mozgáshiány, a kevés folyadék fogyasztás, az alkoholos italok, dohányzás, drogok, gyógyszerek mind rombolják egészségünket. A mobiltelefonok, mikrohullámú berendezések és számos elektromos készülékek okozta elektroszmog akadályozza a szervezet tökéletes működését. Csak akkor vagyunk egészségesek, ha testünk rezgései harmóniában vannak.

Miért jó egy  biorezonancia vizsgálat?

A biorezonancia vizsgálat kiválóan alkalmas a test állapotának felmérésére, és a rezgések helyreállítására, vagyis kezelésre is. Ezek a kezelések a következők:
  • Stressz és fájdalom csökkentés alternatív megközelítése – degeneráció, sérülés, fájdalom, anyagcsere, hormonok, neurológia, relaxáció, alvásjavítás, emésztés, jól lét, oxigén ellátás, izom felépítés, rugalmasság, koordináció, immunstimulálás, krónikus fáradtság, gyulladásgátlás, tanulási nehézség, vércukorszint, paraszimpatikus-, szimpatikus-, és autonóm idegrendszer harmonizálása.
  • Speciális programok – elektro kardio, szakrális energia, irridológia, agy-hullám, allergiás reakció, relaxációs tréning, súly kontroll, szem, hallás, sport, szépség, méregtelenítés, fogászati teszt és kiegyensúlyozás, biorezonanciás dohányzás leszoktatás
  • Energetikai programok – biofeedback, elektro auto meridian, csakra kiegyensúlyozás, gerinc, spirituális kezelés
A biorezonancia vizsgálat során nem kell az Ön testébe tűvel, vagy bármilyen eszközzel behatolni. A biorezonancia készülék kényelmes, a csuklóira, bokáira és a fejére helyezett pánt segítségével gyors energetikai tesztet végez, amelynek eredményeit egy mikroprocesszor tárolja. Ezek az információk jelzik az Ön szervezetében a vizsgálat időpontjában lévő stressz mennyiségét, illetve testének energetikai állapotát. A sejtekben Quantum szinten végbemenő változásokat néhány perc alatt felderítő biorezonanciás rendszer az elektromágneses rezgések alapján méri fel, jelzi, majd korrigálja mind a testi (fiziológiai), mind az érzelmi és mentális működések egészségestől való eltéréseit. Mivel sejtszinten dolgozik, minden betegség, kórós elváltozás vagy rendellenesség esetén alkalmazható. Ahogyan a sejtjeinek elektromos működése és anyagcsere funkciója helyreáll, a tünetei is elmúlnak. A biorezonancia elvén mérhető: •    Gombás-, vírusos-, bakteriális fertőzések •    Allergiák (laktóz, glutén intolerancia) •    Toxinok •    Kerülendő és pótolandó táplálékok •    Vitamin-, ásványi-anyag hiány •    Rizikó faktorok •    Aminosavak, zsírsavak, enzimek és hormonok szintje, melyek alapján feltárulhat a tünetek kialakulásának háttere, és magyarázatot kaphatunk miértjükre.

Biorezonanciával kezelhető:

Minden, ami Önnek testi vagy lelki szenvedést, kellemetlenséget okoz akár egészségi, akár esztétikai szempontból. Ne feledjük azonban, hogy a legfontosabb a MEGELŐZÉS, melyet a sejtfunkciók helyreállításával, méregtelenítéssel biztosít amellett, hogy személyre szabottan, a megelőzéshez szükséges információkkal is segíti az egészséges életmódot.

Mikor lehet bejelentkezni Biorezonancia vizsgálatra?

A hét minden napján várjuk a biorezonanciás vizsgálatra, és kezelésre jelentkezőket. Telefonos időpont egyeztetéshez hívja központi számunkat hétköznap reggel 9:00 és 19:00 óra között: Mobilról kattintva azonnal hívható!

Kérhet ingyenes visszahívást az alábbi email címen, név és telefonszám megadásával, 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot.

info@egeszsegkapu.hu

Kihez fordulhat?

Dr. Reményi Rozália természetgyógyász,/ Biorezonancia-módszer specialistájához Telefonos bejelentkezéshez: 06/70-226-3024 Jakab Magdolna Anikó: Biorezonancia-módszer specialistája Tel: 06/20-3770282 Bármilyen kérdése lenne a Biorezonanciás vizsgálattal kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésükre a 06/70-226030-as számon vagy az info@egeszsegkapu.hu címen

Mágneses rezonancia készülék, biorezonanciás készülék árak

BioHarmonex otthoni mágneses biorezonancia készülék

BioHarmonex otthoni mágneses biorezonancia készülék

Ha mágneses rezonancia készüléket szeretne venni, és a biorezonanciás készülék árak érdeklik, kattintson ide!