Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Savtalanítás lépésről lépésre

 

Szervezetünk olyan, mint egy laboratórium, ahol pontos terv szerint dolgoznak a láthatatlan alkalmazottak.

A jó anyagcsere az idegrendszerünk, izmaink működése csak akkor zajlanak rendesen ha szervezetünkbe a sav-lúg nedveink egyensúlyban vannak.

Savasodás következtében nagyon sok betegség alakulhat ki, ezért nagyon fontos a megelőzés. Táplálkozásunkat, ha egy kis odafigyeléssel végezzük, akkor sok betegségtől megkímélhetjük magunkat.

Vezessük be a táplálkozásunkba a búzacsírát, lucernát, rengeteg A, E, B, vasat, kalciumot, káliumot, magnéziumot tartalmaz.

Savtalanításhoz elkerülhetetlen a sárgadinnye, görögdinnye. Nagyon erős lúgosító gyümölcsök.

2014-08-21_102508

Kezdhetjük a napot színes gyümölcs salátával is ami tartalmazzon négy szem piros epret, öt szem piros szőlőt, 1 mangót, 1 kivit, és 1 körtét. Ha teszel a tetejére egy kis csírát akkor garantált lesz a savtalanítási kúrád sikere

Ne feledkezz meg a bélflórád egészségéről, sem mert immunrendszered működéséhez, táplálékok feldolgozásához, enzimtermelődéshez nagyon fontosak.

Bélflóra egyensúlyának fenntartásához fogyassz avokádót, almát, retket.

Járj rendszeresen Biorezonanciás kezelésre, ami szintén segít fenntartani a szervezetedben a megfelelő biokémiai folyamatokat.

Mikor lehet bejelentkezni Biorezonancia vizsgálatra?

A hét minden napján várjuk a biorezonanciás vizsgálatra, és kezelésre jelentkezőket. Telefonos időpont egyeztetéshez hívja központi számunkat 0670/226-3024-számon hétköznap reggel 9:00 és 19:00 óra között.

Kérhet ingyenes visszahívást az alábbi email címen, név és telefonszám megadásával, 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot.

info@egeszsegkapu.hu

Kihez fordulhat?

Dr. Reményi Rozália természetgyógyász,/ Biorezonancia-módszer specialistájához

Telefonos bejelentkezéshez: 06/70-226-3024

Jakab Magdolna Anikó: Biorezonancia-módszer specialistája

Tel: 06/20-3770282

Bármilyen kérdése lenne a Biorezonanciás vizsgálattal kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésükre a 06/70-226030-as számon vagy az info@egeszsegkapu.hu címen

 

 

No tags for this post.