Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Inzulinrezisztencia kezelése természetesen biorezonanciával

Az inzulinrezisztenciát (vagy röviden IR) a modern orvostudomány állapotnak tartja, amely nem gyógyítható, csak kordában tartható. Tapasztalataim szerint azonban megfelelő módszerrel megkereshetők az inzulinrezisztenciát okozó tényezők, és azok megszűntetésével az IR kezelhető és gyógyítható is.

Az inzulinrezisztencia hátterében álló okok

Az élő test (de még az élettelen tárgyak is) rezgések halmazából áll. Ez a rezgések pedig mérhetők.

A biorezonanciás vizsgálat az emberi test sejtjeinek rezgéseit vizsgálja. A sejteknek pedig van emlékezete, vagyis lenyomata ezért minden ami velünk történik, az beíródik a sejtjeinkbe.

Holisztikusan, vagyis testi és lelki szinten egyszerre vizsgálva az ember sokkal közelebb juthatunk a BETEGSÉGEK OKAIHOZ.

Inzulinrezisztencia kezelése természetesen biorezonanciával

A test és lélek egyensúlya

Az egészségestől való bármilyen eltérés a szervezetünkben az egyensúly megbomlásából fakad.

Ön akkor kerülhet újra egyensúlyba, ha a testi, lelki és szellemi szinten is megteremtjük a harmóniát.

Ha helyreáll a harmónia, akkor ez egyenes út a teljes – testi, lelki és szellemi – egészség felé. Ehhez viszont az szükséges, hogy megtaláljuk az eredeti okot, hogy hol, melyik szinten történt az a „kibillenés”, amely az inzulinrezisztencia kialakulásához vezetett.

 

Az inzulinrezisztencia okainak megkeresése biorezonanciával

A biorezonancia segítségével feltárjuk az okokat, majd egy terápiás javaslatot követően elkezdődik a szervezet harmonizálása, helyreállítása.

A biorezonancia holisztikusan nézi a szervezetet nem csak szerveket, hanem a szervezet egészét vizsgálja, keresi az okokat, mely a kibillentséget eredményezte.

Így van ez az inzulin rezisztencia esetében is. Legtöbb esetben nem egy ok áll a háttérben.

Ön talán még nem is gondolja, hogy mi minden okozta azt a problémát, ami miatt orvosa „egyszer csak” kimutatja hogy inzulin intoleranciája van.

Az inzulinrezisztencia gyógyítása

A munkánk hogy kiderítsük mi az inzulinrezisztencia igazi oka, majd a megfelelő terápiában részesítsük Önt.

Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy személyre szabottan a legmegfelelőbb diétát állítsam be. A 160 gramm CH diéta betartása fontos, de emellett megvizsgálom a különböző ételekkel szemben fennálló intoleranciát is.

Tapasztalataim szerint az ételintolerancia háttérében sokszor nem egy típusú étel, hanem többfajta étel együttes fogyasztása áll. Például lehet, hogy Önmagában a fehérliszt vagy önmagában az élesztő fogyasztása nem okoz gondot, de együttes fogyasztásuk (élesztős kenyér) már okozhat ételintoleranciát.

A biorezonanciás vizsgálat során lehetőség van az ilyen „multi allergének” felismerésére is. Együttes fogyasztásuk elhagyásával megszűnnek a problémák, mégis kevesebb korlátozást kell bevezetni, mintha minden ételt elhagyna, amiben csak az egyik vagy a másik komponens előfordul.

Méregtelenítés – az inzulinrezisztencia gyógyításának egyik alappillére

Az inzulinrezisztencia gyógyításához mindenképpen meg kell vizsgálni a szervezet méreganyag mennyiségét, s hogy hol és milyen mértékben vannak ezek lerakódva. Ehhez kapcsolódik az emésztés biorezonanciás vizsgálata illetve a megfelelő méregtelenítési módszerek megállapítása.

Hippokratész óta tudjuk, hogy az emésztő rendszer a második immunrendszerünk. Egy jól és alaposan megtervezett méregtelenítő kúra meggyorsíthatja a gyógyulást. Fontos azonban a mértékére figyelni. A méregtelenítés is akkor lehet eredményes, ha személyre szabott, figyelembe veszi szervezete aktuális állapotát.

Az inzulinrezisztencia lelki okainak kezelése

Az inzulinrezisztencia háttérében nagyon sokszor lelki okok húzódnak meg. Erre is alkalmas a biorezonanciás módszer: feltérképezi az Ön érzelmeit megteremti az egyensúlyt a test és a lélek között. A lelki okokat okozó stressz is orvosolható, például a nagy sikerrel használt Eternale stresszoldó terápiával.

Ha szeretne meggyógyulni az inzulinrezisztenciából, lépjen velünk kapcsolatba:

Dr. Reményi Rozália természetgyógyász

Hívja most időpont egyeztetéshez!

Telefonos időpont egyeztetés

Hétköznap reggel 9:00 és 19:00 óra között.