Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Gyomor-, béltisztítás

Gyomor-, béltisztítás

Béltisztítás

2013-12-04_131133  Mustármag-kúra

 A fehér mustármag (ami egyébként sárga színű) a régi népi gyógyászat, és  az    úgynevezett kolostori gyógyászat gyakran használt anyaga.
A mustármag általános hatása, hogy a szervezet anyagcseréjét  természetes úton  szabályozza. A szervezet különböző helyein lévő káros  lerakódásokat elhárítja, ezért a  vért tisztítja. Így mindazon betegségeknek,  amelynek okai az emésztőszervekben és a  vér nem tökéletes összetételében keresendők, a mustármag-kúrával kiküszöbölhetőek.

Német szanatóriumok vizsgálatai szerint a kúra lényegesen csökkenti az agyvérzésre való hajlamot, és kiválóan alkalmas az emlékezőképesség javítására. Érelmeszesedésre hajlamosoknál kiváló gyógyhatás érhető el vele.
Az asztma rohamokat csökkenti, sok esetben teljesen megszünteti. Hashajtó hatása nincs ugyan, de bő székletet eredményez, mert a magok emulziója fokozatosan letisztítja a bélfalra tapadt, beszáradt bélsármaradványokat. Segít meggyógyítani a bőrön jelentkező betegségeket, hibákat (pattanások, ekcéma, viszketegség), megszünteti a körmök törékenységét és a hajhullás megakadályozásában is van szerepe. Különböző zsírsavai szerepet játszanak az emésztőrendszer fertőtlenítésében.

Alkalmazása: reggel és este 1-1 púpos evőkanál mustármagot fogyasztani – szétrágás nélkül. Igyon rá egy pohár vizet!

 (Dr. Prof. Török Szilveszter írásaiból)

No tags for this post.