Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Biorezonanciás dohányzás leszoktatás

Biorezonanciás dohányzás leszoktatás

Akárki akármit mond, a dohányzásról való leszokás nehéz dolog. Ilyenkor az embernek komoly akaraterőre van szüksége ahhoz, hogy ne gyújtson rá, hiszen ilyenkor a szervezete szinte követeli magának a nikotint.

Ki-ki a maga módján vívja meg a harcát. Van, akinek a szerettei segítsége is elég, van, aki a cigarettaadag csökkentésével éri el, hogy leszokjon a dohányzásról, megint mások nikotintapaszt használnak. Van azonban egy módszer, amellyel döbbenetesen hamar fantasztikus eredményt érhetsz el: ez a biorezonanciás dohányzás leszoktatás.

A biorezonanciás dohányzás leszoktatást az teszi lehetővé, hogy az anyagnak a materializálódott formája mellett elektromágneses tulajdonságai is vannak. Az elektromágneses hatást az elektronok hozzák létre, amelyek a molekulákban való mozgásuk közben kommunikálnak a környezetükkel.
Az emberi szervezet több milliárd sejtje egységes elektromágneses mezőt hoz létre, hiszen a molekulák csodálatos módon összhangban vannak egymással. Ez a mező azonban könnyedén sérül, torzul.

Most lehet, hogy azt gondolod:

„Remek, de ennek mi köze van a dohányzáshoz?

Nagyon is sok! Az elektromágneses mező helyreállítása teszi lehetővé a biorezonanciás dohányzás leszoktatást.

Hogyan zajlik a biorezonanciás dohányzás leszoktatás?

Önnek hoznia kell egy szál még el nem szívott cigarettát a dobozával együtt. Egy rövid felmérés után elszívhatja az utolsó cigarettát. Ezután a gép dolgozik.

A bejelentkezés időpontja előtt két órával már semmilyen körülmények között ne gyújtson rá. Ha mégsem sikerül megállnia, akkor inkább jelentkezzen a kezelőnél telefonon és kérjen új időpontot, mert így a leszoktatás eredményessége már nem garantálható.
– Abból a fajtából amit használ, egy szál de még elszívatlan cigarettát a dobozával együtt kell magával hoznia. Ha tasakos terméket használ, és nincs feltüntetve az erőssége, akkor tájékozódjon az eladás helyszínén.

A biorezonanciás dohányzás leszoktatás lényege, hogy elektromágneses jelek segítségével kommunikálunk az emberi testben lévő sejtekkel, és utasítást adunk az ottani elektronoknak, ezzel megkönnyítve a dohányzásról való leszokást.

Most lehet, azt gondolod, hogy a biorezonanciás dohányzás leszoktatás hosszadalmas, ijesztő vagy fájdalmas. Hidd el, egyáltalán nem az! Mindössze a pántok fognak a testedhez érni, a kezelés pedig teljesen fájdalommentes, ráadásul gyors is, sőt… még olcsó is. Az Egészségkapu 60 perces biorezonanciás dohányzás leszoktatás. Plusz tanácsadást mindössze 7000 forintért vállal. Ha pedig a biorezonanciás dohányzás leszoktatást, kiegészíti egy a hatékonyságot növelő 3 fülakupunktúra kezeléssel, a 4 kezelés ára mindössze 12.000 forintba kerül!

Teendők a biorezonanciás dohányzás leszoktatáskor

A biorezonanciás dohányzás leszoktatás elkezdése előtt van pár dolog, amit ajánlott megtenni, hiszen akármennyire is hatásos a biorezonanciás dohányzás leszoktatás, az emberek nagy százaléka hajlamos a visszaszokásra. Példának okáért rendezd át a lakásunkat, takaríts ki, hogy a bagószag eltűnjön, ha lehet, tüntesd el az olyan dolgokat, ami a dohányzásra emlékeztet.

Beszéld meg a munkatársaiddal, szeretteiddel, hogy lehetőleg ne gyújtsanak rá előtted. Ez nem csak a támogatás miatt fontos, hanem azért is, mert a biorezonanciás dohányzás leszoktatás után valószínűleg zavarni fog a füst.

A biorezonanciás dohányzás leszoktatás napján hozz magaddal egy szál cigarettát abból a fajtából, amit szívni szoktál, valamint valamit, amin rajta van az erőssége. Fontos, hogy az időpontos előtti két órában ne gyújts rá. Ha ez nem sikerül, akkor kérj új időpontot a kezelőtől, mert ha így jelennél meg, nem garantálhatjuk a biorezonanciás dohányzás leszoktatás eredményességét.

Fontos, hogy a kezelés után sokat kell innod, legalább fél óránként, mert a káros anyagok, többek között a nikotin a kiválasztó rendszeren, főleg a vesén keresztül fog távozni. Erről úgyis részletesen fogunk tájékoztatni a helyszínen. Ezen kívül még fontos szem előtt tartanod, hogy a leszokás miatt megnőhet az étvágyad, ilyenkor, ha nem szeretnél nagyon meghízni, egyél kalóriaszegény ételeket!

Szeretnél leszokni, de valahogy sose sikerül? Úgy érzed, segítségre van szükséged? Mi boldogan segítünk a biorezonanciás dohányzás leszoktatással!

Hívd a +36 70 226-3024, ahol hétköznap 9:00 és 19:00 óra között várjuk a hívásod!