Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

A tökéletes kikapcsolódás: biorezonancia és relaxálás

A tökéletes kikapcsolódás: biorezonancia és relaxálás

Fiatalító Rendszer, mely csökkenti a stresszt

Mindannyian ki vagyunk téve a stressznek. A túl sok stressz által okozott káros hatásokat számos orvosi publikációban dokumentálták már. A kétség árnyai mögött kutatások, tanulmányok és könyvek ezrei bizonyítják, hogy a stressz bármilyen betegség kiváltó oka lehet. A stressz megváltoztatja a biokémiát, az idegi funkciókat és gyengítheti az immunrendszert és az emésztőrendszert. Ezt a neuro-pszichológiai-immun kapcsolatot ilyen témájú orvosi szaklapokban megjelent, jól megalapozott szakértői vélemények is alátámasztják.

A stresszből eredő általános fiziológiai változás eredményeként: a szívverések száma emelkedik – amely szívbetegségek kialakulásához járulhat hozzá.

  • Hormonális ingadozás lép fel – mely endokrin-, szaporodási-, és emésztőrendszeri rendellenességekhez, elhízáshoz, diabéteszhez és mentális betegségek kialakulásához vezethet.
  • Az izmok és erek összehúzódnak – amely fájdalomhoz, feszüléshez, keringési zavarokhoz, szív és tüdő problémákhoz és asztma kialakulásához vezethet.
  • A nem létfontosságú élettani folyamatok elnyomása következik be – amely hatással van a reprodukciós rendszerre, a magasabb szintű agyi végrehajtó funkciókra, az emésztésre és az immunitásra.

Egyedülálló készülékünkkel a három jellegzetességének köszönhetően elért mély relaxációs folyamat az egyik legjobb módszer lehet arra, hogy felvegyük a harcot a stresszel és visszaállítsuk a harmóniát.

Hány harmonizálásra van szükség?
Más fiatalító készülékekkel ellentétben ez a fiatalító rendszer már egy, két, illetve három alkalom után is mutat eredményeket. A különböző teszt csoportokból sok ember számolt be arról, hogy már egy harmonizálás után is a fiatalodás jelei mutatkoztak rajtuk.

Ezen felül sokkal kifinomultabb szinten is képes működni. A bőr, a szépség és a természetes megjelenés tekintetében előidézett változásokkal egyetemben képes megszabadítani a feszültségtől és a stressztől, amelyek ártanak nekünk és szervi diszfunkciók, depresszió, függőségek és álmatlanság kialakulásához vezethetnek.

A maximális javulást általában 12 harmonizálás után sikerült elérni. Az eredmény persze függ a klienstől is. A minél gyorsabb látható eredmény eléréséhez optimálisan heti 2-3 alkalom ajánlott.

No tags for this post.