Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

A szorongás kezelése nem várhat!

A szorongás kezelése nem várhat!

Nagyon sok olyan probléma van, aminek nem tulajdonítunk mindaddig kellő figyelmet, amíg nem jelennek meg fizikai szinten is a tünetek, mint a fájdalom vagy egyéb panaszok. Pedig nagyon fontos minden olyan érzelmi állapotváltozásra odafigyelni, aminek negatív következményei vannak. A túlzott aggodalom, a folytonos szorongás, a stressz mind olyan állapotok, amelyeknek komoly következményei lehetnek, lelki és fizikai szinten egyaránt. A szorongás kezelése szerencsére ma már sikeresen megvalósítható, hála a kiváló szakemberek segítségének. A szorongás kezelése történhet gyógyszeres úton vagy pszichoterápia alkalmazásával. Természetesen ezt a két metódust lehet kombinálva is alkalmazni, amikor a beteg szorongásoldó készítményeket, gyógyszereket használ orvosa előírására, valamint a pszichoterápia során beszélgetésre kerül sor, aminek során a pszichológus vagy orvos igyekszik minél többet megtudni a páciensről.

Miért fontos a szorongás kezelése?

Nagyon fontos minél előbb elkezdeni a szorongás kezelését, ugyanis a betegséget pánikrohamok, különböző fóbiák kísérhetik, valamint egyéb szövődmények is kialakulhatnak. Sajnos nem ritka az alkohol- illetve a kábítószer függőség kialakulása sem a szorongásos személyek körében, amelyekhez először öngyógyító céllal fordultak a betegek. A tünetek felismerésekor, amennyiben a szorongás kezelését elsődleges „feladatnak” tekintjük, nagyon sok szövődményt, problémát megelőzhetünk. Ugyanis a háttérben „lappangó” beteges félelem, szorongás, a megfelelő szakemberek és technikák segítségével kezelhető, gyógyítható.

Az Egészségkapu Gyógycentrum többféle megoldást is kínál a szorongás kezelésére. Az Eternale Stresszoldó kezelés és a biorezonenciás stresszoldás hatásos módszert nyújtanak ahhoz, hogy a szorongást gyógyszerek nélkül is le tudja küzdeni.

Kattintson ide, ha további információt szeretne Eternale természetes stresszoldó kezelésről vagy hívja a 06 70 226 3024 telefonszámot.

Ha kezelés folyik, és nem tudjuk a telefont felvenni, rövidesen visszahívjuk Önt!