Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Agytréning, agytréner terápia

Agytréning, agytréner terápia

• memória növelés
• teljesítmény fokozás
• egyedi koncentrációs képesség növelés
• alvászavarok megszüntetése
• stresszoldás
• energiahiány és depresszió leküzdése
• alváspótlás

Ismerkedjünk agyunk működésével

Az emberi agy és tudat a természet egyik legkáprázatosabb csodája. Az emberiség egyik legrégibb talánya, az agyműködés. Ehhez kapcsolódó örök kíváncsiság tárgya, hogy mire képes az emberi agy?

Mekkora a befogadóképessége, és hogy működik a memória?

Az agyműködés komplex problémáját a tudomány folyamatosan kutatja, vizsgálja, így az erről szóló ismeretanyagunk folyamatosan bővül, és egyre pontosabbá válik. A számos érdekes kutatási eredmény egyike az, hogy a kutatók legnagyobb része egyetért abban (már kb. 60 éve),  hogy az emberi agy befogadóképessége óriási,  szinte határtalan.
Akkor vajon miért nem tudjuk kiaknázni és hasznosítani mindezt? Miért okoz például problémát néha még néhány adat memorizálása is?

Tanulás és tudás

Mindennapi tevékenységeink során csak agyunk kapacitásának néhány százalékát használjuk. A folyamatos kihasználatlanság fokozatosan szűkíti a kezdetben rendelkezésre álló lehetőségeket.

Sokan félnek a nagyobb mennyiségű információ befogadásától. Tartózkodnak pl. egy nyelv elsajátítása után belefogni egy újabb nyelv megtanulásába, vagy akár egyszerre több nyelv együttes tanulásába. A szorongás oka: telítetté válik a memóriánk, és esetleg nem lesz „hely” később egyéb fontos információk számára, vagy pedig a memóriánkban összekeveredik minden a túlterheltség miatt.

A valóságban ez pontosan fordítva van. Aki használja, „tornáztatja”, folyamatosan tréningezi az agyát, egyre jobb eredményeket érhet el a tanulásban. Természetesen a tanulást is tanulni kell, mert a tanulásnak különböző hatásfokai lehetnek.

Általánosságban két alapvető tényező határozza meg a tanulás sikerességét:
1. az agy tudati állapota – amely azt mutatja meg,  mennyire kész a tanulásra, és mennyire lesz zavartalan az információ befogadása;
2. a tanulási technika hatékonysága.

„A tanulás még nem tudás”

A tanulás, munka és koncentráció leggyakoribb akadálya a stressz, szorongás és koncentrációs zavarok:
– csapongó, rendezetlen gondolatmenet,
– fáradtság, energiahiányos állapotok,
– az agyféltekék és egyes agyterületek közötti harmónia hiánya.

Mindezek megoldására kiváló eredménnyel alkalmazhatóak az AVS (Audio-Vizuális Stimuláció) rendszer különböző programjai: ez a NASA által kifejlesztett és számos rangos intézetben vizsgált technika, tudományosan bizonyított és mérhető hatással rendelkezik. Klinikai tesztelését többek között a Washington Egyetem, a Stanford Egyetem, és az Oszakai Egyetem Orvosi Kara, a Miami Stresszklinika, a Bécsi Egyetem és a Magyar Tudományos Akadémia Pszichológiai Intézete is végezte.
Az eddigi kutatások a számos kedvező,  hatékonyságnövelő hatás mellett káros mellékhatásokat nem mutattak ki.

AVS agytréning működése

Agytréning, agytréner terápia

Agytréning, agytréner terápia

Az AVS agytréning olyan ritmusos fény és hangingereket jelent, amelyek az agy természetes működésbeli tulajdonságait kihasználva, módosítólag hatnak az agyi ritmusokra, amelyek különböző tudati működésekkel járnak együtt.

A különböző frekvenciájú agyhullámok meghatározott működésekkel függenek össze, így a fejleszteni kívánt képesség a neki megfelelő agyi ritmus előidézésével elérhetővé válik.

Speciális tréningjeinken az agy tudati állapotairól nyújtunk ismereteket és átélhető tapasztalatokat. Az AVS technika és az ezzel dolgozó készülék megismerése és használata révén páratlan lehetőségek nyílnak meg a résztvevők számára.

Képzéseinken különböző tudatállapotokat, az ezek elérését lehetővé tevő technikát, tanulási módszereket, önfejlesztő és öngyógyító folyamatokat ismerhetnek meg.

Kinek ajánljuk?

Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánljuk. Pácienseink között vannak diszlexiával, diszgráfiával, diszkalkulával és tanulási nehézséggel küszködő gyerekek.  Szellemi frissességet kereső üzletemberek.
Fontos, hogy ez a készülék nem csak rendelőnkben használható! Megvásárolható, és az egész család használhatja otthon!

Ha szeretné gyermeke, vagy az Ön agyi kapacitás kihasználtságát maximalizálni, vagy személyes konzultációt szeretne az egyéni agytréning terápiával kapcsolatban, kérem mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot!

hivja-most

Ha az agytréner készülék iránt érdeklődik, további információért kattintson ide!

Agytréner készülék profi szemüveggel és fejhallgatóval

Agytréner készülék profi szemüveggel és fejhallgatóval