Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Egyszerű stresszoldó gyakorlatok

Egyszerű stresszoldó gyakorlatok

Bárkivel előfordulhat, hogy annyira összecsapnak a hullámok a feje felett, hogy egyszerűen nem tudja hogyan tovább. Ilyenkor nem vagyunk képesek gondolkodni, csökken a teljesítőképességünk és állandóan feszültek vagyunk. Nagyon jót tesznek ilyenkor a stresszoldó gyakorlatok, amelyeket érdemes elvégezni, amikor csak alkalmunk van rá, hogy tisztábban, nyugodtabban gondolkozzunk, helyt tudjunk állni a mindennapokban. Amennyiben rátaláltunk a számunkra legjobb stresszoldó gyakorlatsorra, végezzük el bármikor, amikor úgy érezzük, hogy ez segít.

Egyszerű stresszoldó technikák

A gyakorlatok nem igényelnek hosszabb időt, vagy különösebb „félrevonulást”, ezért elvégezhetjük a munkahelyen is. A stresszoldó gyakorlatok elvégzése után nyugodtabbak, „kitisztultabbak” leszünk. Egy igen fontos gyakorlat a lassú és mély légzés, ami megnyugtat, oldja a feszültséget. Egy másik igen jól bevált módszer a fejmasszírozás, amikor a homlok középtől indulva, jól megdörzsöljük, masszírozzuk a halántékot mindkét oldalon. Közben persze odafigyelünk a légzésünkre is.

Egy pohár tiszta víz is csodákra képes, így bevethetjük ezt a „technikát” is a stresszoldásra. Gyakran a múltban rögzült rossz beidegződések okozhatnak feszültséget bennünk, ezeknek az oldására kitűnő technika a homlok-tarkó tartás, miközben szintén jó mélyeket lélegzünk. Ezek a stresszoldó gyakorlatok mindig kéznél vannak, nem kerülnek semmibe, javítják a közérzetünket, nincs mellékhatásuk, ezért végezzük el bármikor, amikor szükségét érezzük a lazulásnak, a nyugalomnak.

Az Egészségkapu Gyógycentrum többféle megoldást is kínál a stressz leküzdésére. Az Eternale Stresszoldó kezelés és a biorezonenciás stresszoldás hatásos módszert nyújtanak ahhoz, hogy a szorongást gyógyszerek nélkül is le tudja küzdeni.

Kattintson ide, ha további információt szeretne Eternale természetes stresszoldó kezelésről vagy hívja a 06 70 226 3024 telefonszámot.

Ha kezelés folyik, és nem tudjuk a telefont felvenni, rövidesen visszahívjuk Önt!