Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Stresszoldás természetesen, gyógyszeres kezelés nélkül

Stresszoldás természetesen, gyógyszeres kezelés nélkül

A legtöbb ember szeretne mindenhol jól teljesíteni, úgy otthon a családi környezetben, mint a munkahelyén, vagy az élet más területein. Ezért, szinte az egész életünk egy folytonos rohanás és mégis úgy érezzük, hogy nem érünk el időben sehová, állandóan elégedetlenek vagyunk magunkkal.

Ennek a rohanó életmódnak köszönhetően, a stressz napjainkban már civilizációs népbetegségnek számít, ami egyre több személyt érint. Nagyon sokan csak legyintenek a problémára. Pedig érdemes komolyan venni a tüneteket, hiszen a nem kezelt stresszes állapot komoly kihatással lehet, testi és lelki egészségünkre egyaránt.

Azok a személyek, akik szembe mernek nézni problémájukkal, és lépéseket tesznek az orvoslásra máris elindultak a gyógyulás útján. Vannak, akik a gyógyszeres kezelést helyezik előtérbe, míg mások a stresszoldást természetesen szeretnék megoldani. Szerencsére számtalan olyan gyakorlati technika létezik, amelyek segítségével a stresszoldás természetesen megoldható, vagyis nem szükséges a nyugtató tablettákhoz nyúlni.

Sajnos a hosszantartó, folyamatos stressz alattomos „ellenség” lehet, ami annyira kimerítheti az idegrendszert, hogy megjelennek az olyan betegségek, mint a magas vérnyomás, az izomfájdalmak, az alvászavar, a depresszió, valamint nagyon legyengítheti az immunrendszert is. A munkahelyi stressz egyformán érinti mindkét nemet. A tanulmányok kimutatták, hogy a munkával kapcsolatos idegesség, feszültség jelentősen emelheti a nők esetében a szívroham kockázatát.

Ismerkedjen meg a természetes stresszoldással!

Azon kívül, hogy nincsenek mellékhatások, ha a stresszoldást természetesen, „egészség-barát” módon szeretnénk megvalósítani, számtalan más előnye is van. Egyik legjobb és leghatásosabb módszer a természetes stresszoldásra, ha minél többet vagyunk a természetben, a friss levegőn. Kocoghatunk, szaladhatunk, vagy csak sétálunk és hallgatjuk a madarak csicsergését. Élvezzük a hajunkat simogató szellőt és nem gondolunk semmi másra, csak engedjük, hogy átjárjon ez a semmi máshoz nem fogható békesség, belső nyugalom.

Egy kiadós, őszinte beszélgetés során, amikor a bennünk felgyülemlett érzéseket „kiadhatjuk” magunkból, szintén megoldhatjuk a stresszoldást természetesen, anélkül, hogy bármilyen tablettát bevennénk. Igencsak jó természetes „praktika” a stresszoldásra a mosoly, a meditáció, a jógagyakorlatok. Ezeket elvégezhetjük otthon is, vagy eljárhatunk közösségbe, ahol együtt tapasztalhatjuk meg az elmélyedés nyugtató erejét.

Az Egészségkapu Gyógycentrum többféle természetes stesszoldási kezelést kínál. Az Eternale stresszoldó kezelés vagy a biorezonenciás stresszoldás hatásos módszert nyújtanak ahhoz, hogy a stresszt gyógyszerek nélkül is le tudja küzdeni.

Kattintson ide, ha további információt szeretne Eternale természetes stresszoldó kezelésről vagy hívja a 06 70 226 3024 telefonszámot.

Ha kezelés folyik, és nem tudjuk a telefont felvenni, rövidesen visszahívjuk Önt!