Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Hogyan jelentkeznek a stressz tünetei?

Hogyan jelentkeznek a stressz tünetei?

Ebben a rohanó világban, számtalan olyan élethelyzettel találkozhatunk, amelyek nemcsak szervezetünket, hanem lelki és szellemi tűrőképességünket is próbára teszik, megterhelik. Sokszor nem is tudatosítjuk magunkban, hogy a bennünk lezajló kellemetlen tünetcsoportok tulajdonképpen a stressz tünetei. Ugyanis a stressz okozhat olyan fizikai, pszichés és viselkedési „elváltozásokat”, amelyeket nem feltétlenül írnánk a stressz számlájára.

Mik a stressz tünetei?

A stressz tünetei lehetnek még az alvászavar, a türelmetlenség, az ingerlékenység, a túlzott kritikai hajlam. A krónikus stresszben „szenvedő” személynek csökken a teljesítő képessége, nem tudja elvégezni a rábízott feladatokat, emiatt elbizonytalanodik és csökken az önértékelése. Sajnos ezek a problémák megnyilvánulhatnak agresszív viselkedésben vagy valamilyen élvezeti szerek fogyasztásában is. Vannak olyan fizikai megbetegedések, amelyeket szintén a stressz tünetei közé sorolhatunk.

Ilyen stressz okozta problémák, elváltozások lehetnek az emésztőrendszer érzékenysége, valamint a szív- és érrendszerei megbetegedések és az immunrendszer legyengülése. Stressz hatására megjelenhetnek a légzőszervi megbetegedések, a szexuális működés zavarai, az allergiás tünetek és a különböző izom vagy csontrendszeri fájdalmak is.

Stressz helyzetben szaporábbá válik a lélegzésünk, gyorsabban ver a szívünk, megfeszülnek az izmaink, vagyis a szervezetünk készenlétbe helyezkedik a menekülésre. Amennyiben ez a reakció gyakori és az egyensúlyi állapot nem áll helyre, akkor olyan kóros problémával állunk szemben, amit mielőbb kezeltetni kell.

Az Egészségkapu Gyógycentrum többféle megoldást is kínál a stressz leküzdésére. Az Eternale Stresszoldó kezelés és a biorezonenciás stresszoldás hatásos módszert nyújtanak ahhoz, hogy a szorongást gyógyszerek nélkül is le tudja küzdeni.

Kattintson ide, ha további információt szeretne Eternale természetes stresszoldó kezelésről vagy hívja a 06 70 226 3024 telefonszámot.

Ha kezelés folyik, és nem tudjuk a telefont felvenni, rövidesen visszahívjuk Önt!