Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Referenciák

A születésnapom azon a napon kezdődött, amikor beléptem a rendelőbe. itt az orvosi vizsgálattal egy időben, a kezelést is megkaptam és még a mellékhatásokkal sem kellett és kell megbirkóznom.  Vastagbél-gyulladással, csontsoványan, kerültem az itteni orvoshoz. .Tisztító kúrákkal, személyre szabott diétával, biorezonanciás kezelésekkel, kedves, biztató szóval és az orvossal együttműködő nővérke segítségével sikerült azt az állapotot elérni,, hogy ma meghízva, teljesen gyógyszer nélkül, fiatalosan, energikusan és egészségesen élek. Rendszeresen járok fenntartó kezelésekre: a centrumot mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek fontos az egészsége.

Kátai Zsófia – Románia


Az Egészségkapu Kft-t elsősorban az a céllal kerestem meg, hogy megelőzzem a betegségeket és lehetőleg jó kondícióban, tartsam magam. Sokat vagyok gyerekek között, ezért eddig mindenféle influenzás fertőzést elkaptam. Mióta ide járok semmiféle ilyen problémám nem volt. Sokkal jobb az általános közérzetem és a teherbíró képességem. Ezzel a  nagyon kellemes kezelésmóddal  a kezdődődő  allergiámat is sikerült visszaszorítani. Mindenkinek jósszívvel ajánlom! Köszönet érte Reményi Rozáliának.

Detre Annamária színész-pszichológus


A rendszertelen és fájdalmas menstruáció miatt kezdtem el biorezenanciára járni,amit már hosszú évek óta próbáltam ilyen olyan módon orvosolni,nem sok eredménnyel. Ezért gondoltam mit veszíthetek ha kipróbálom,maximum minden marad a régiben(rengeteg gyógyszer a fájdalomra stb stb…),így elkezdtem járni. Első,második ,harmadik kezelés után a legnagyobb megdöbbenésemre a megszokott gyógyszer adagomnak csak a felére volt szükségem,majd a negyedik, ötödik  hatodik alkalom után beállt a ciklus rendszeressége és a fájdalom a minimumra csökkent! Azért ez 20 évnyi eredménytelen próbálkozás után azt gondolom nem kis eredmény!!! Plusz járulék ehhez az eredményhez,hogy sokkal kiegyensúlyozottabb, energikusabb lettem!!! 🙂 Csak ajánlani tudom mindenkinek, próbálják ki és győződjenek meg róla személyesen!! Ezúton is szeretném megköszönni Melindának a segítségét a figyelmét a kedvességét és a tanácsait!!

Köszönöm szépen!!!
K.A.


Miért járok az Egészségkapu rendelőbe?

60 éves könyvvizsgáló, közgazdász- és jogászdoktor vagyok, de, mivel az a terület is nagyon érdekel, természetgyógyász végzettségeim is vannak. Valószínűleg ezért is a korombeliek átlagánál jelentősen jobb egészségi állapotnak örvendhetek. Bár a különféle természetgyógyászati tanfolyamokon nagyon sok mindent megtanultam, a Nelson-féle programmal végzett diagnosztika és kezelés nem hasonlítható semmihez sem, sok szempontból azoknál több. Komoly egészségügyi problémáim hála Istennek nem voltak és most sincsenek (talán az egy szürkehályogot kivéve, de annak is valószínűleg megvolt az oka), viszont bármilyen kisebb problémánál a Nelson abszolút biztonsággal megmondja, mit kell változtatnom, és segít is ebben. Ez azért is jó, mert bármilyen egészségesen próbál élni az ember, időnként vírusok, baktériumok, paraziták, mérgek, egyéb tényezők okoznak kellemetlenségeket, gondokat, amelyeket a program segítségével be lehet azonosítani, és lehet védekezni ellenük. Biztos vagyok benne, hogy a program más, általam szerencsére nem tapasztalt betegségek esetén is igen hatékony. A biorezonanciás kezelés után minden alkalommal kitűnő állapotban megyek haza. A nagyon kedvező tapasztalataim alapján, bár, mint már említettem, alapvetően egészséges vagyok, rendszeresen visszatérek az Egészségkapu rendelőbe állapotfelmérésre és kezelésre.
A Rendelőben minden alkalommal nagyon kedves, udvarias légkört tapasztaltam, ebből a szempontból is példát mutat. Saját nagyon kedvező tapasztalataim alapján is jó szívvel ajánlom mindenkinek a biorezonanciás kezelést az Egészségkapu rendelőben.

Felsőszentiván, 2014.01.20.
Dr. Francsovics István


Nagyon köszönöm a Központ segítségét név szerint Reményi Rózáét és Kusztor Melindáét! Nemcsak a kezelésekét, hanem a táplálkozási, lelki és táplálék kiegészítőkel kapcsolatos jó tanácsokat is és azt a szeretetet, amit tőlük kaptam. Aki ide kerül az mindenképpen jó kezekben lesz feltéve, hogy ő maga is hajlandó azokat a változásokat megtenni, amit tanácsolnak neki, hiszen az egészségét  és a kezelések hatékonyságát szolgálja. Mindenkinek jó egészséget és gyógyulást kívánok itt!

2014-02-10
Hovannesz Ioannis Rafaelian  Budapest


Az Egészségkapu Gyógycentrumban végzet vizsgálatoknak és kezeléseknek köszönhetően ma már jól működik az emésztőrendszerem. Állandó szorulással, puffadással és gyomorfájással küszködtem orvostól orvosig járva, majd Az Interneten találtam rá az egészségkapu gyógycentrum honlapjára és be is jelentkeztem állapot felmérésre. Nem bántam meg, mert kiderült hogy bizonyos élelmiszerekre allergiám, és intoleranciám van. Étrendi javaslatot kaptam, és néhány alkalomból álló biorezonanciás kezelést ahol az allergiáimtól megszabadítottak, és az immunrendszeremet megerősítették.  Biztos vagyok benne, hogy vissza fogok menni időnként állapotfelmérésre.

Köszönettel:
V. Mihályné  Budapest.


Szeretném nagyon jó tapasztalatomat megosztani, Ismerősöm által ajánlott Biorezonanciás állapotfelmérésre jelentkeztem be mert 32 évesen a bőröm televolt pattanásokkal. Sok mindent kipróbáltam már de igazán semmi nem segített. Az állapot felmérésen kijött a hormon háztartásom zavara, amit rögtön el is kezdtek kezelni 10 alkalommal voltam a kezeléseken+ étrend javaslatot kaptam és végig csináltam a felírt méregtelenítéseket becsülettel. Nagyon hálás vagyok, mert a bőröm 3 hónap alatt kitisztult, és nagyon sok mindent megtanultam, amit a mai napig sikeresen alkalmazok és betartok.
Mindenkinek ajánlani tudom csak az Egészségkapu gyógycentrumot.

T. Vivien Budapest


Feleségemmel   2008 januárjában ismerkedtünk meg  az  Egészségkapu gyógycentrummal . Mindig is érdekeltek minket a természetes dolgok és az alternatív orvoslás. Nagy tapasztalattal rendelkező, kedves hozzáértő szakemberek vártak minket és ami még fontos volt nekem az a családias meghitt légkör. Valahányszor egy kezelés után hazaindultam mindig kipihentnek, fittnek és sokkal egészségesebbnek éreztem magam. Még egy fontos dolgot meg kell említenem!Volt egy nagy álmunk a feleségemmel, hogy lesz egy egészséges szép babánk. Ez sajnos 7 évig nem jött össze, aztán 2009 január 27-én megszületett szemünk fénye Armand. Ahhoz , hogy  a babánk megszülethessen az egészségkapu nagyon sokat hozzátett. Minden olyan embernek ajánlom őket akik babát szeretnének és azoknak is akiknek  fontos a betegségek megelőzése, vagy csak tisztában szeretne lenni egészségi állapotával.

Üdvözlettel:
Nagy Zoltán Budapest


Több mint 5 éve szenvedek alvászavarral, hol jobban, hol rosszabbul alszom. Ismerősöm ajánlotta az, egészségkaput hogy próbáljak meg valami alternatív dolgot, mert a gyógyszerek nem oldanak meg hosszútávon semmit. Hál istennek  megfogadtam a tanácsát, mert egy állapotfelmérésen kiderült, hogy a májam nagyon tele van méreganyagokkal és a hormonjaim sem voltak rendben, amik az alvásért felelősek .Tanácsukra előirt májtisztítást csináltam 3 alkalommal kisebb szünetekkel, és közben Biorezonanciás kezelésekre jártam ahol a lelkemet is kezelésbe vették. A gyógyszereimet teljesen elhagytam, sőt most már a természetes növényi szereket sem kell szednem, mert nélkülük is jól alszom. Aki ebben szenved, az tudja milyen szörnyűek így a minden napok. Köszönet érte.

K. Róbert Sárbogárd


Rozikához azért kezdtem el járni, mert kisbabát szerettünk volna a férjemmel, de egy ideje hiába próbálkoztunk. A heti biorezonanciás kezelések során Rozika egyensúlyba hozta a hormonrendszeremnél tapasztalt egyenlőtlenségeket. Emellett oda kellett figyelnem az étkezésemre, és el kezdtem az ajánlott vitaminokat is alkalmazni (D-vitamin, New Life multivitamin, C-vitamin). Közös erővel “megjavítottuk” a bélrendszerem működését is, így helyreállt a bélflórám és a szervezetem egyensúlya. Jártam masszázsra, relaxálni hozzá. Emellett nagyon sokat beszélgettünk, építettük, erősítettük a nőiességemet, Rozika lelkileg is felkészített az anyaságra. A komplex kezelésnek köszönhetően nemsokára boldog édesanya leszek.

E. Virág


Mindig nagyon jól érzem itt magam és mosolyogva, jó érzéssel távozom. Szeretek ide járni, nekem, és sok barátomnak segítettek már, amit ezúton is köszönök:)

Sz. Eszter.


Róza tudása, hozzáértése és szeretete mindent felülmúl. Rengetegszer segített és meggyógyított, és különböző extrákkal mentem oda:-) bárkinek bátran ajánlanám. Róza gépe mindent tud és mindent kimutat:-) (Facebook)


9 éve próbálkoztunk férjemmel, hogy kisbabánk legyen. Nőgyógyász többszöri javaslatára sem mentem el hormonkezelésekre, ezért úgy döntöttem most kipróbálok egy egészen más módszert.
Ismerősöm ajánlásával akinek szintén a biorezonancia segítségével jött össze a baba kerültem az Egészségkapuba Gyógycentrumba. Fél évig jártam Biorezonancia kezelésekre heti 1 alkalommal.
Kimondhatatlanul hálásak vagyunk érte, mert mostanra már megszületett, ami kis csodánk Sophia baba. 🙂


Drága Reményi Rozália egy Angyal! Ahogy a nevében is benne van…,aki hozzá fordul egészségesen vagy betegen…annak jó Reménysége van az Egységre és Egészségre! Szerencsésnek tartom magam, hogy ilyen példa értékű Hölgyet ismerek és kívánom neki Isten Áldásait a Fényességből az életére!

(Facebook) Pege Rudolf


Több eredménytelen leszokási kísérlet után azt gondolom, hogy komoly elhatározás nélkül nem lehet letenni a cigarettát. Viszont mivel megvolt bennem a kellő eltökéltség, olyan módszert kerestem, ami az akaraterőmet leginkább kikezdő nikotinéhséget csökkenti. A mágneses biorezonancia abban segített, hogy a kínzó nikotin utáni vágy kiiktatásával „csak” a megszokásaimmal kellett felvennem a harcot, és így tényleg abba tudtam hagyni a dohányzást.

H.Beáta


Nagyon köszönöm a Központ segítségét név szerint Reményi Rózáét és Kusztor Melindáét! Nemcsak a kezelésekét, hanem a táplálkozási, lelki és táplálék kiegészítőkel kapcsolatos jó tanácsokat is és azt a szeretetet, amit tőlük kaptam. Aki ide kerül az mindenképpen jó kezekben lesz feltéve, hogy ő maga is hajlandó azokat a változásokat megtenni, amit tanácsolnak neki, hiszen az egészségét  és a kezelések hatékonyságát szolgálja. Mindenkinek jó egészséget és gyógyulást kívánok itt!

Hovannesz Ioannis Rafaelian,  Budapest

No tags for this post.