Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Tippek a nyiroktisztítás, a nyirokrendszer tisztítása érdekében

Tippek a nyiroktisztítás, a nyirokrendszer tisztítása érdekében
  • Mozogjon rendszeresen – sétáljon, biciklizzen, ússzon, fusson stb! A legfontosabb, hogy mindennap végezzen valami más mozgást is, mint ami a munkájához tartozik.
  • Reggelente nyitott ablaknál lélegezzen jó mélyeket, hogy a szövetek oxigénellátása javuljon.
  • Nélkülözhetetlen a bőséges folyadékfogyasztás! Legalább napi 2 liter folyadékot igyunk meg – gyógyteákat, ásványvizet, frissen centrifugált zöldség- és gyümölcslevet stb. Ha a vér nem elég híg, romlik a keringés, hiszen a nyúlós, tapadós, sűrű folyadék nehezen képes áramolni. Így rosszabb lesz a sejtek tápanyag- és oxigénellátása, valamint a bennük keletkező bomlási termékek elszállítása.
  • A helyes táplálkozás hangsúlyozása, a rendszeres lé- vagy gyümölcsnapok, esetleg krónikus panaszok esetén egy hosszabb léböjtkúra természetesen itt sem maradhatnak el.
  • Fontos tudni, hogy a helyes testtartás szintén javítja a nyirokkeringést. A lógó vállak, a mélyen előrehajtott fej és hajlott gerinc ezzel szemben kedvezőtlenül befolyásolják azt, ráadásul gátolják a rekeszizom mozgását. Ez utóbbi nemcsak a légzést, de a nyirokáramlást is szabályozza.
  • Jó eredményeket érhetünk el biorezonanciás nyiroktisztító kezelések alkalmazásával is.
  • Érdemes segíteni a nyiroktisztítást zöld levek pl. búzafű lé vagy Liquid Chlorophyll fogyasztásával.

Citromkúra

Citromkúra – a mozgékony ízületekért

Vásároljon néhány kilogramm citromot, és máris belevághat a tisztítókúrába, amely különösen hatékonyan távolítja el az ízületekben lerakódott méreganyagokat.

A kúra alatt növényi étrend, és bőséges folyadék fogyasztás ajánlott.

Így végezze:

Első nap reggel éhgyomorra fogyassza el 1 citrom kifacsart levét.

A második napon reggel, és ebéd előtt fél órával kortyolja el hígítatlanul a citromlét, a harmadik napon reggeli, ebéd, vacsora előtt fél órával is egy citrom leve az adag.

A következő napokon egy-egy citrommal növelje a mennyiséget, mindig a soron következő étkezés előtt, így a kilencedik napon háromszor három citrom lesz az adag. Ezt folytassa a 15. napig, majd a tizenhatodik naptól fokozatosan csökkentse az adagot az esti étkezéssel kezdve egészen a huszonharmadik napig, amikor már csak reggel kell a citromlét fogyasztani.

CITROMKÚRA
éhgyomorraebéd előtt fél órávalvacsora előtt fél órával
1. nap1
2. nap11
3. nap111
4. nap211
5. nap221
6. nap222
7. nap322
8. nap332
9. naptól 15. vagy 18. napig333
16. vagy 19. nap332
17. vagy 20. nap322
18. vagy 21. nap222
19. vagy 22. nap221
20. vagy 23. nap211
21. nap 24. nap111
22. vagy 25. nap11
23. vagy 26. nap1

 

Érdemes évente kétszer: tavasszal és ősszel elvégezni.

Előnyei: Ízületi gyulladás, vérszegénység, vese- és májbetegség, krónikus gyulladás és fertőzés esetén is hatékony.

A tömény citromlé kortyolgatása csak az első néhány napban kellemetlen, utána hozzászokik a szervezet. Érdemes szívószállal inni, így nem károsítja a fogzománcot.

A kúra alatt az ízületekben jelentkező enyhe fájdalom azt jelzi, hogy a lerakódott salakanyagok felszabadulnak. Sok folyadék fogyasztása mellett a kellemetlenség néhány nap alatt elmúlik.

Terhesség, szoptatás alatt a citromkúra ellenjavallott!