Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Mit tehetsz, ha gyermeked közösségbe ment, és el akarod kerülni a megbetegedéseket?

Mit tehetsz, ha gyermeked közösségbe ment, és el akarod kerülni a megbetegedéseket?

Megkezdődött a bölcsi, ovi, iskola és velük együtt megérkezett a vírusok, baktériumok sokasága.

A kicsik immunrendszere még nem olyan fejlett. 3-4 éves korig erősödik, fejlődik.

Az emésztőrendszerük még fejletlen, ami segítené őket a védekezésben. A Csecsemő mirigy funkciója is fejletlen pedig szükséges, mert az immunrendszer bizonyos sejtjei ott fejlődnek és érnek.

Az ősz beköszöntével megsokszorozódnak a felső légúti megbetegedések. Közre játszik a fertőzés terjedésében a hirtelen időváltozás, a levegő és a tárgyak kórokozókkal fertőződtek. Kisgyermekes anyukaként tapasztalatból mondom, hogy a munka miatt a szülök, akkor tartják otthon a gyermekeiket, ha már láz is van.

Pluszban rosszabbítja a helyzetet, hogy nem igazán tudnak még helyesen orrot fújni erre inkább a kezüket, szeretik használni, ami aztán elindít egy folyamatot….

Mit tehetünk az immunrendszerük megerősítése érdekében?

Nagyon fontos a  megfelelő vitamin, nyomelem és vasbevitel pótlása az immunrendszerük megfelelő működéséhez, azonban nem készítik fel az immunrendszert a fertőzések leküzdésére.

Többféle módszer létezik:

  • Zöldségek, gyümölcsök fogyasztása. (frissen facsart levek a legjobbak, amit mi magunk készítünk el, mert abba nem rakunk penészes gyümölcsöket, zöldségeket, mint a kereskedelmi forgalomba kapható dobozos 100 % levekbe. A penész táptalaj minden korokozónak!!!!! )
  • Porbiotikum szedése kúraszerűen.  (cseresznye ízű szopogatós probio-balance) nagyon szeretik a gyerekek, és mivel nyálkahártyán keresztül szívódik fel nem károsítja azt a  gyomorsav.
  • Samburex: Koncentrált, nagy dózisú feketebodza-kivonat ötvözve az évszázadok óta alkalmazott, Echinaceából készült gyógynövénykomplexszel, valamint extra C-vitaminnal és cinkkel. Mindez jóízű, folyékony készítményben, hogy a család minden tagja felkészült immunrendszerrel várja az influenza veszélyével fenyegető hűvösebb hónapokat. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat.
  • Csipkebogyótea fogyasztás + fokozatos felszívódású C- vitamin
  • Echinacia szirup, vagy nagyobbak számára tea, homeopátiás golyócskák formájában Echinacea 5 CH  1 x 5 golyócska majd egy hét szünet következik.  Sok esetben az alkati szer megtalálása még a nagyon beteges gyerekeknek is segítséges nyújthat. Ebben az ügyben fordulj bizalommal az Egészségkapu gyógycentrumban dolgozó homeopata orvosunkhoz..
  •  Ha már homeopátia, akkor kihagyhatatlan az Osscillococcinum heti 1 ampulla 6 héten keresztül.
  • Fokozatos felszívódású C- vitamin.
  • Propolisz, ami egy természetes antibiotikum. A baktériumok szaporodását gátolja, felső légúti fertőzéseknél, torokgyulladásnál, fültőmirigy gyulladásoknál sikeresen alkalmazzák.
  • Biorezonanciás immunerősítés. Bővebben a biorezonanciáról ITT olvashatsz.

Milyen panaszokkal hozzák el leggyakrabban a szülők a gyermeküket Biorezonanciára?

A kezelés nagy előnye hogy teljesen fájdalommentes, ezért egészen pici gyerekeket is fogadunk. A kicsiket még nem szereljük fel elektródákkal, hanem valamely szülő ölében ülve csak a tenyerét tesszük a gépre egy rövid teszt erejéig. A nagyon izgő-mozgó gyerekeknél pedig az is elegendő, ha egy pici hajat, vagy köröm darabot helyezünk a gépre. A legtöbben allergiával, ekcémával, kruppal, állandó orrfolyással, küszködnek. Nagyszerű eredményeket érünk el tanulási nehézségekkel küzdő gyerekeknél is.

Októberi Akció:

Minden 14 éven aluli gyermeknek biorezonanciás állapotfelmérés és kezelés 9500 ft a /15000 /ft helyett.

Biorezonanciás immunerősítés 4990 ft  / 9500 ft helyett/

Mikor lehet bejelentkezni Biorezonancia vizsgálatra?

A hét minden napján várjuk a biorezonanciás vizsgálatra, és kezelésre jelentkezőket.

Telefonos időpont egyeztetéshez hívja központi számunkat 0670/226-3024-számon hétköznap reggel 9:00 és 19:00 óra között.

Kérhet ingyenes visszahívást az alábbi email címen, név és telefonszám megadásával, 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot.

info@egeszsegkapu.hu

Kihez fordulhat?

Dr. Reményi Rozália természetgyógyász,/ Biorezonancia-módszer specialistájához

Telefonos bejelentkezéshez: 06/70-226-3024

Jakab Magdolna Anikó: Biorezonancia-módszer specialistája

Tel: 06/20-3770282

Bármilyen kérdése lenne a Biorezonanciás vizsgálattal kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésükre a 06/70-226030-as számon vagy az info@egeszsegkapu.hu címen

 

 

 

 

 

 

 

No tags for this post.