Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Mio-inozitol Komplex: étrendkiegészítő az inzulinrezisztencia kezelésére

A mio-inozitol egy olyan étrend kiegészítő, amely kiválóan segít az inzulinrezisztencia (vagy röviden IR) elleni küzdelemben, enyhíti a tüneteket amelyek megnehezíthetik, sőt: megkeseríthetik az Ön életét.

Mio-inozitol Komplex: étrendkiegészítő az inzulinrezisztencia kezelésére

Az inzulinrezisztencia betegek leggyakoribb panaszai, amelyeket enyhít a mio-inositol

- Hízékonyság, különösen alma típusú elhízás
- Levertség, kimerültség
- Problémás bőr
- Hajhullás
- Rendszertelen menstruáció, meddőség

Mi is az inzulinrezisztencia?

Az inzulinrezisztencia meglepően gyakori probléma, felmérések szerint a magyar illetve nyugati lakosság legalább 25%-át érinti. Az inzulinrezisztencia oka a sejtek inzulin hormonfelismerő képességének gyengesége, amely ahhoz vezet, hogy nem kerül be a glükóz a sejtekbe, amelyek emiatt éheznek.
Az inzulinrezisztencia megfelelő diétával kordában tartható és a mio-inozitol szedésével Ön még nagyobb segítséget nyújthat szervezetének, hogy felülkerekedjen ezen a kellemetlen rendellenességen!

Mi a mio-inositol?

A mio-inozitol egy, a B-vitamin családhoz tartozó vegyület, ami növeli a sejtek tápanyag felvevő képességét. Ez a vegyület természetes formában is széles körben fellelhető: nagymértékben megtalálható a friss gyümölcsökben, magvakban valamint zöldfélékben.
Ez az anyag segít leküzdeni az inzulinrezisztencia tüneteit, többek közt a meddőséget is, ezért kifejezetten ajánljuk Önnek, ha esetleg szenved az IR tüneteitől, vagy szeretné megnövelni a gyermekáldás esélyét! A mio-inozitol gondoskodik a testben a zsír- és anyagcseréről, ezért nem csak cukorbetegek és inzulinrezisztensek, hanem a sportolók, fogyókúrázó egyének is előszeretettel fogyasztják étrendkiegészítőként.

Mio inozitol komplex

A WTN Mio-inozitol Komplex egy rendkívül magas színvonalat képviselő étrendkiegészítő kapszula, amelyet egy kiváló magyar cég, a Wise Tree Natural gyárt és forgalmaz. Ez az étrend kiegészítő készítmény a mio-inozitol mellett még több olyan anyagot tartalmaz, amely még hatásosabbá tesz a mio-inozitol hatását.

A mio inozitol komplex segít leküzdeni az inzulinrezisztencia okozta meddőséget!

Azáltal, hogy a mio-inositol segít enyhíteni az inzulinrezisztenciát, a sikeres teherbe esés esélyét is nagyban növeli, ám természetesen nem csak akkor ajánljuk Önnek, ha kisbabát szeretne, hiszenmivel ez az étrend-kiegészítő támogatja a sejtek tápanyag-felvevő képességét, rengeteg probléma legyőzésében segíthet!
A mio-inozitol használata során szabályosabbá válhat a menstruációs ciklus, segítségével levihető a tesztoszteron, illetve növelhető a progeszteron szint. Növeli a petesejtek minőségét és az IVF (lombikbébi kezelés) eredményességét.
A mio-inozitolt szelénnel kombinálva pedig a pajzsmirigygyulladást is nagymértékben csökkentheti.

Milyen összetevőkből áll a WTN Mio-inozitol kapszula?

A Mio-inozitol kapszulában myo-inositol, króm, alfa-liponsav, n-acetil-cisztein, valamint fahéj kivonat található. A kapszulát zselatin alkotja. A  pontos értékeket az alábbi táblázatban olvashatja:

Aktív komponensek

1 kapszulában
Mio-inozitol (Myo-inositol)400 mg
N-acetil-cisztein100 mg
Alfa-liponsav50 mg
Fahéj kivonat 50% polifenol50 mg
Króm (Króm-pikolinátból)100 mcg

Hogyan, honnan vásárolhatok könnyen, kényelmesen és olcsón mio-inositolt?

Szeretne kényelmesen, otthonról vásárolni mio-inositol étrendkiegészítőt? Ez könnyedén megoldható! A linkre kattintva a Wise Tree Naturals webáruház oldalára jut, ahol biztonságosan, kedvező áron, gyors szállítási idővel rendelhet mio-inozitol komplex tablettát!

WTN Mio-inozitol Komplex