Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Memória javító tippjeink!

Memória javító tippjeink!

Biztos veled is előfordult már hogy bementél a szobába , és megkérdezted magadtól miért is    jöttem? Vagy    letetted a lakáskulcsod de pár pillanat múlva már nem tudtad hová? Persze ezek az esetek nem azt jelentik hogy  baj van a memóriáddal , de ha sűrűn előfordulnak veled bizonyos  dolgok akkor nem árt ha lendületbe hozod az  agy működésedet.

Tippjeink:

1. Használj Biorezonanciás-biofeedbacket

Biorezonancia-biofeedback az egy olyan alternatív orvostechnikai műszer amellyel hatást tudunk gyakorolni    természetes módon az agyi hullámokra, memóriára, izom működésre, stressz hormonok működésére,légzésre,  szívverésre, izom feszülésre, vérkeringésre, és még sorolhatnám…

Az egészségkapu gyógycentrumban képzett specialistáink a Biorezonancia különböző programjaival,terápiákkal  és agyi gyakorlatokkal az abnormális agyi hullámokat átképezik egészséges agyhullámokká. Ezzel javulás érhető  el hosszú távon memória zavarban, figyelem hiányos állapotokban, tanulási nehézségekben.

Használj agytrénert

Az AVS agytréning olyan ritmusos fény és hangingereket jelent, amelyek az agy természetes működésbeli tulajdonságait kihasználva, módosítólag hatnak az agyi ritmusokra, amelyek különböző tudati működésekkel járnak együtt.

A különböző frekvenciájú agyhullámok meghatározott működésekkel függenek össze, így a fejleszteni kívánt képesség a neki megfelelő agyi ritmus előidézésével elérhetővé válik.

Figyelj az étkezésedre

Támogatni kell a szerotonin termelést ami az agyhoz nélkülözhetetlen úgy nevezett “boldogság hormon” amit komplex szénhidrátból nyerhetünk.

Az étcsokoládé fogyasztása is jótékonyan hat a memóriára, fokhagyma, szőlő, zöld tea , babfélék,

Főzéshez használj olíva olajat vagy lenmagolajat. Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaznak ezért szintén jó hatással lesz a memóriára.

Egyél heti rendszerességgel kagylót, lazacot, pisztrángot, szardíniát.

Igyál zöldségleveket

a frissen préselt brokkoli, zeller, sárgarépa, uborka nem csak az agy működést de nagyon jó energia forrásunk lehet.

Használj természetes illóolajakat

A ginseng segít a koncentrációban, növeli az emlékező képességet.

Használhatsz rozmaringot: élénkítően fog hatni rád (este már ne használd)

Pár csepp ezekből az olajokból a homlokunkra és már hat is.

Rendszeresen dolgoztasd az agyad játékos gyakorlatokkal.

A rejtvények, sakk, memória játékok segítenek megőrizni a szellemi frissességet.

Kerüld a mérgeket!

Ne szedj nyugtatókat, drogokat, és ne vidd túlzásba a fájdalom csillapítok szedését sem, mert rombolják az agy működést.

Kerüld a coffeint, mert vizet von el a szervezettől és a dehidratáció következménye az agyi működés romlása.

kerüld az alkohol fogyasztást mert a kisagynak azt a részét károsítja ahol az információk feldolgozásának helye van.

Mozogj rendszeresen, és aludj pihentetően!

Mikor lehet bejelentkezni Biorezonancia, és agytréning terápiánkra?

A hét minden napján várjuk a biorezonanciás vizsgálatra, és kezelésre jelentkezőket. Igény szerint hétvégén is állunk minden kedves érdeklődő rendelkezésére, előre egyeztetett időpontban.

Telefonos időpont egyeztetéshez hívja központi számunkat 0670/226-3024-számon hétköznap reggel 9:00 és 19:00 óra között.

Kérhet ingyenes visszahívást az alábbi email címen, név és telefonszám megadásával, 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot.

info@egeszsegkapu.hu

Kihez fordulhat?

Dr. Reményi Rozália természetgyógyász,/ Biorezonancia-módszer specialistájához

Telefonos bejelentkezéshez: 06/70-226-3024

Jakab Magdolna Anikó: Biorezonancia-módszer specialistája

Tel: 06/20-3770282

 

Bármilyen kérdése lenne a Biorezonanciás vizsgálattal kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésükre a 06/70-226030-as számon vagy az info@egeszsegkapu.hu címen