Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Méregtelenítő májtisztító kúra, keserűsó kúra

Méregtelenítő májtisztító kúra, keserűsó kúra

A méregtelenítő májtisztító kúra, vagy más neveken keserűsó kúra, keserűsós májtisztítás segíti az epehólyagban lévő apró kövek eltávolítását, melyek az epe pangását okozzák.

A méregtelenítő, májtisztító kúra célja:

A máj állományán belül lévő epe utakban (~50.000 epeút), valamint az epehólyagban lévő apró kövek eltávolítása, melyek a máj állományában pangást okoznak, ezáltal az epe termelése, lecsökken. (Napi epetermelés mennyisége: 1-1,5 liter). Fontos tudni, hogy minden kő szivacsos szerkezetű, melyben hemzsegnek a baktériumok, gombák, vírusok, protozonok.

A májtisztító kúra 14 órától másnap 11 óráig tart.

A kúra napján 14 óráig ehetünk, ami nem zsíros olajos vajas, tejes, tejfölös, kefires, joghurtos, túrós ételt. A húst lehetőleg kerüljük. Ne vegyünk be gyógyszert, vitaminokat, mézet.

A keserűsó kúrát az alábbi sorrendben kell végrehajtani:

• 14.00 órától: Már ne egyen, ne igyon semmit!

• Készítse el a magnézium szulfátos, keserűsó oldatot (4 evőkanál keserűsót 10 dl vízben oldjon fel). Tegye a hűtőbe, hogy hideg legyen egy kicsit, így könnyebb meginni.

• 16.00 óra: igyon meg 2 dl keserűsó oldatot

• 18.00 óra: ismét igyon meg 2 dl keserűsó oldatot.

• Készítse el a következő oldat kombinációt: 1,5 dl olívaolaj + 1,5 dl grapefruit- vagy citromlé. Rázza jól össze, zárja le! (Ne tegye hűtőbe, mert az olívaolajnak az nem jó!)

• 20.00 óra: újból igyon 2 dl keserűsó oldatot. Így nem lesz éhségérzete.

• 22.00 óra: igyuk meg az elkészített olívaolaj + grapefruit vagy citromlé oldatot. Kortyonként igyuk meg, lassan 5-15 perc alatt. Utána azonnal feküdjünk le, hogy nyugodt éjszakánk legyen. Lehetőleg a hátunkra feküdjünk és a fejünket több párnával, emeljük magasabbra. Az alvás ideje alatt enyhe görcsökkel, kiürülnek a kövek.

• 08. 00 óra: igyunk meg 2dl keserűsós oldatot. Kicsit menjünk vissza az ágyba pihenni.

• 10.00 óra: igyuk meg az ötödik, utolsó 2 dl keserűsós oldatot.

• 11.00 óra: először igyunk 2 dl gyümölcslevet, fél óra múlva már ehetünk gyümölcsöt.

• 12.00 óra: ehetünk, nem túl nehéz ételt. Vacsorára már teljesen rendben leszünk. 

A sikeres keserűsó kúrát követően reggelre hasmenés várható, a székletben megtalálhatja a kicsi epeköveket (zöldeket, feketéket, szürkéket, barnákat). Ezek a kövek úszkálhatnak a székletben. Ne lepődjön meg, ha esetlegesen 200-2000 kőtől szabadul meg. Ha a széklet túl sok koleszterin kristállyal telített, akkor úgy néz ki, mintha pelyva úszkálna rajta.

A keserűsós májtisztítás eredménye

Az eredmény drámai hatású, amit észre is vehet: emésztése javul, közérzete jelentősen jobbá válik, az allergiás reakciók, váll- felkar-, hátfájdalmaink jelentősen csökkenhetnek.

További teendőket beszélje meg orvosával, kezelőjével és számoljon be mindenről.

Javaslat: A májtisztító kúra elvégzése előtt érdemes Biorezonanciás állapotfelmérésen, vagy konzultáción részt vennie, hogy kezelője, orvosa képet kaphasson jelenlegi egészségügyi állapotáról, és felmérhesse hogy elvégezhető-e a kúra.

Érdemes a kúrát szombaton elkezdeni, vasárnap befejezni, és délután egy kicsit pihenni.