Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Íriszdiagnosztika – a szem nem csak a lélek tükre

Íriszdiagnosztika – a szem nem csak a lélek tükre

Nézted már meg alaposan a szemed szivárványhártyáját, vagyis íriszét?

Észrevetted, hogy nem egyenletes a felszíne, hanem foltok, vonalak hálózzák be, és közelről nézve színek egész spektruma kavarog benne.

Mondják, hogy a szem a lélek tükre. De tudsz arról, hogy az írisz nem csak a lélek, hanem a test tükre is? Minden egyes testi változás az íriszen, vagyis a szemeden is változást hoz létre.

Szakértők olvasni tudnak az íriszből. Ezt hívják íriszdiagnosztikának. Nem csak a meglévő betegségeket ismerik fel ezzel a módszerrel, de azt is meg tudják mondani, hogy vajon milyen betegségekre vagy hajlamos!

Lehet, hogy erre most csak a vállad rántod meg, mert (okulva korábbi kellemetlen tapasztalataidból) nem akarsz orvoshoz menni.  Teljesen jogos, ha nem szeretsz kivizsgálásokra járni.

Ezernyi okod lehet erre. Pl. hogy nincs időd rá. Nem szereted a tűket. Kényelmetlenül érzed magad az ilyen vizsgálatokon.

Az íriszdiagnosztika esetében ezek közül egyiktől sem kell félned. És bár nincsenek tűk, félelmetes műszerek, az íriszdiagnosztika mégis kimutathatja többek között a még teljesen tünetmentes betegségeket, belső gyulladásokat is.

Mit jelent az íriszdiagnosztika?

Az íriszdiagnosztika az alternatív gyógyászat körébe tartozó vizsgálat, amely voltaképpen a szem szivárványhártyájának, és ínhártyájának, (vagyis a szemfehérjének) a vizsgálata, amelynek hála nem kell annyi vizsgálatra rohangálnod, mégis hamar megtalálják a betegséged, és annak helyes kezelési módját.

Az íriszdiagnosztika tudományával már régen foglalkoztak, de a ma ismert, és működő íriszdiagnosztika alapjait egy magyar orvos, és természetgyógyász, Péczeli Ignác alakította ki. A hagyomány szerint egyszer talált egy sérült baglyot, és befogadta, hogy meggyógyítsa. A bagoly íriszén felfedezte az elváltozást, amelyet lerajzolt.

Ez volt az első lépés az írisztérkép megalkotásában, amelyen az íriszt számozott pontokra, zónákra osztotta. Ezután még sok orvos tökéletesítette a módszert, és ma már sokféle betegség meglétét meg tudnak állapítani vele.

Hogyan zajlik az íriszdiagnosztika? Az orvos egy szerkezeten keresztül, belenéz a szemedbe. Ezután az orvos összeveti az íriszed mintázatát egy úgynevezett írisztérképpel. A kettő közötti elváltozásokból képes diagnózist előállítani.

Az íriszdiagnosztika nem igényel semmilyen előkészületet, nem kell órákat várnod várótermekben, nem szurkálnak tűkkel, és mégis olcsó, és hatásos! Szeretnéd, ha felmérnék a szervezeted állapotát, vagy csak megtudni, mit jelentenek a szivárványhártyád egyedi vonásai? Hívd most:

hivja-most