Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Gyógynövényekkel az egészséges emésztőrendszerért!

Gyógynövényekkel az egészséges emésztőrendszerért!

 

Az emésztőrendszeri problémák hátterében sok minden állhat. Stressz, ülő munka, rosthiányos étkezés, dehidratáció, bizonyos tápanyagok túlzott bevitele.

 

Akik hozzánk járnak az egészségkapu Gyógycentrumba Biorezonanciás állapotfelmérőre, közülük  minden 3. ember valamilyen emésztési zavarban szenved.

Tekintsük át, mit javasol gyógynövény szakértőnk az emésztés serkentésére !

 

 

 Máriatövismag-olaj fogyasztása

Elsődlegesen a máj-epe-epeutak, tisztítására, regenerálására.

Este lefekvéskor fogyasszunk 1 mokkáskanálnyit belőle, reggelre kb 1-1,5 l friss epe fog termelődni, kipréselve a besűrűsödött pangó epét.

Egy évben egyszer mindenkinek ajánlatos volna egy kúrát végezni.

Kamilla

Szintén a friss epe termelődés segítségével serkenti az emésztést, mégis fő hatása a gyulladáscsökkentés. Hatékony még görcsökre, puffadásra, szorulásra. Azonban azzal jó tisztában lenni, hogy több napig tartó kamilla kúra károsan hat a bélbolyhokra.

Oregánó

Az oregánó számos összetevőt tartalmaz: illóolajokat (~3%), mint például a timol, a borneol, valamint a karvakrol (carvacrol), mely a kiemelkedő antimikrobás hatásáért felel. Meggátolják az elszaporodott élesztőgombák szóródását, ezáltal az emésztésünk javul.

Kömény

Szélhajtó, görcsoldó és fertőtlenítő hatású.

Fehérüröm

A legújabb kutatások szerint a degeneratív elváltozásokra is jótékonyan hat. Emésztés serkentő, természetes féregűző, szélhajtó, étvágyjavító.

Noni: Gyümölcsök királynője!

18-féle aminosavat tartalmaz, melyek közül sok esszenciális aminosav, azaz a szervezet maga nem képes előállítani, viszont szükséges számára. Az aminosavak a fehérjék építőkövei. A gyümölcsben lévő ásványi anyagok , vitaminok, rostok hozzájárulnak az egészséges emésztőrendszer működéséhez.

Ami pedig még nagyon fontos hogy szabaduljunk meg a lerakódott mérgektől. A legtöbb méreganyag felhalmozódás a belekben történik.

Hogyan lehet megszabadulni az emésztőrendszerben lerakódott mérgektől?

A legkönnyebben Biorezonancia segítségével. Az emésztőrendszeri problémákon segít, azzal hogy a vese, máj, nyirokkeringés munkájába „besegít”, a bélrendszer működését segíti, a bélflóra egyensúlyt helyreállítja. Aki bizonytalan tőle, tudnia kell: semmilyen fájdalom nem érezhető sem a Biorezonanciás felmérés sem a biorezonancia kezelés alatt. Segítségével rövid időn belül helyre áll az egyensúly.

Orvosaink természetgyógyászaink, pedig személyre szabott táplálkozási tanácsadásukkal egészítik ki a kezeléseket, ezzel is hozzájárulva az egészséges élethez.

Mikor lehet bejelentkezni Biorezonancia vizsgálatra?

A hét minden napján várjuk a biorezonanciás vizsgálatra, és kezelésre jelentkezőket.

Telefonos időpont egyeztetéshez hívja központi számunkat 0670/226-3024-számon hétköznap reggel 9:00 és 19:00 óra között.

Kérhet ingyenes visszahívást az alábbi email címen, név és telefonszám megadásával, 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot. info@egeszsegkapu.hu

Kihez fordulhat?

Dr” Reményi Rozália természetgyógyász,/ Biorezonancia-módszer specialistájához,

Telefonos bejelentkezéshez: 0670/226-3024

Jakab Magdolna Anikó: Biorezonancia-módszer specialista, fülakupunktúrás addiktológus

Telefonos bejelentkezés 06 20 377 0282

Bármilyen kérdése lenne a Biorezonanciás vizsgálattal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésükre a 0670/226030-as számon vagy az info@egeszsegkapu.hu címen.

 

No tags for this post.