Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Gyógyítsd magad színekkel !

 

A színek gyógyító erejét amik a testre lélekre egyaránt hatnak már az ősi időkben felfedezték.

images

 A színek erősen befolyásolják lelki állapotunkat közérzetünket. Ha jól belegondolunk akkor a betegségek is előidéznek bizonyos színeket a testen: a láz pirosodást, a fagyás, zúzódás,kékülést okoz a szívbetegség vöröses szint okoz.

Lelki állapotaink betegségeink idézhetnek elő szín éhséget is. pl epe betegség esetén sárga szint, tüdő betegség esetén piros színű ételt kíván az ember 

Néha tudat alatt ösztönösen olyan színű ruhát viselünk amilyen színre szüksége van a szervezetnek.  Tudatosan is befolyásolhatjuk gyógyulásunkat egy megfelelő szín kiválasztásával.

A zöld szín segíti az emésztést, szívre jótékonyan hat, a kéknek hűsítő és láz csillapító hatása van.

A színbevitelnek különböző módjaival szeretnénk megismertetni benneteket.

színes táplálékok: színes táplálékoknak nyersen érvényesülnek a színhatásai . Étkezés előtt 10 perccel érdemes kitenni a napra az ételt hogy feltöltődjön energiával.

∙ Színes italok:

Kék színű pohárba tegyünk vizet és tegyük ki a napra. Hasmenés esetén ezt a vizet fogyasszuk. Ha székrekedésben kell a segítség akkor pedig sárgával feltöltött szint használjunk.

∙ Ruhaszín:

Hordjunk színes ruhákat más más lelki állapotot támogatnak. Zöld szín: általános regenerálódás,fáradékonyság ellen, vérnyomás csökkentésre, szív panaszokra, fejfájásra.

sárga: jótékonyan hat a cukorbetegségre, és minden emésztőrendszeri problémára, nyugtatóan hat az idegrendszerre.

 vörös : energetizál, növeli a vérnyomást, használd vérszegénység esetén és nemi szervek betegsége esetén.

 Lila: szinkronba hozza két agyféltekét, segíti a meditációt, jó megérzéseket erősíti, nyirok keringést aktivizálja.

Narancs: segít megfázáskor, hörghurutnál, depresziónál, fokoza a bél perisztaltikát, immunrendszer erősítő

Biorezonanciás színterápia:

A Biorezonanciás színterápia: a kliens kiegyensúlyozását a színek használatával végzi. A színek frekvenciák, és minden szín egyedi frekvenciát bocsájt ki, melynek gyógyító hatása van.

Kliensünk a képernyőt nézi miközben 256 gyógyító szín jelenik meg előtte előre nem meghatározott időn belül. Amelyik színre szüksége van a szervezetnek impulzus formájában vissza jelzést ad.  A Biorezonancia gép betölti az információt, és rezgés útján indul is a terápia. A terápia végén javaslatokkal látjuk el klienseinket, és emlékeztetjük hogy milyen színű pólót, kiegészítőt stb vegyen fel a következő napokban.

∙ színlégzés

Naponta többször képzeljük el pár percen keresztül hogy a megfelelő szint lélegezzük be.

∙ Ásványi kövek is hordozzák különböző színek hatását.

Egészségkapu Gyógycentrumunkba szeretettel várunk mindenkit aki érdeklődik a színterápia és más természetes gyógymódok iránt.

 Biorezonanciás színterápiával segítséget tudunk nyújtani abban hogy megtaláld a saját színedet mind lelki mind testi szinten.  Dietetikusunk étrendi javaslattal lát el milyen színes táplálékot vegyél magadhoz, és milyen formában készítsd azokat el.

 Mikor jelentkezhetek be biorezonanciás szín terápiára?

A hét minden napján várjuk a biorezonanciás vizsgálatra, és kezelésre jelentkezőket. Igény szerint előre egyeztettet időpontban hétvégén is állunk rendelkezésükre.

Telefonos időpont egyeztetéshez hívja központi számunkat 0670/226-3024-számon hétköznap reggel 9:00 és 19:00 óra között.

Kérhet ingyenes visszahívást az alábbi email címen, név és telefonszám megadásával, 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot.

info@egeszsegkapu.hu

Kihez fordulhat?

Dr. Reményi Rozália természetgyógyász,/ Biorezonancia-módszer specialistájához

Telefonos bejelentkezéshez: 06/70-226-3024

Jakab Magdolna Anikó: Biorezonancia-módszer specialistája

Tel: 06/20-3770282

Bármilyen kérdése lenne a Biorezonanciás vizsgálattal kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésükre a 06/70-226030-as számon vagy az info@egeszsegkapu.hu címen

No tags for this post.