Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Sándorné Margó

Babamasszázs oktató

Pályafutásomat csecsemő – és gyermekgondozóként kezdtem, majd kislányom születését követően a főiskola elvégzése után óvónőként, és óvodavezetőként dolgoztam mintegy 25 évig.

1999-ben alapítottam a Happy Kids Angolnyelvű Nemzetközi Óvodát, amelyben a nemzetközi óvodapedagógia sokszínűségét hangolhattam össze a magyar óvodapedagógia rendszerével.

Az óvodavezetés után életem egy újabb szakasza nyílt meg sok – sok színes lehetőséggel.

Megismerkedtem, közel kerültem a gyógyításhoz. A gyógyítás érdekes területének a természetgyógyászati ismeretek tanulásával életem változásokon ment keresztül. A korábban tanult csecsemőgondozást kiegészítettem indiai (ayurvédikus) babamasszázs ismeretekkel. Az óvodai gyakorlatban megismert gyermeki magatartás problémák, feszültségek oldását kineziológiai tanulmányokkal is kiegészítettem.

A babamasszázs varázslatát elsősorban az unokáimon gyakoroltam, születésüktől kezdve a mai napig öröm az együttműködés. A babamasszázs oktatásával szeretném átnyújtani minden anyukának (apukának), nagymamának ezt a nem mindennapi örömet, amit egy-egy alkalommal megtapasztalhatnak!

Jelentsen még nagyobb örömet, boldogságot a babával, egymással eltöltött idő!

Gerhard Kiefel: Két kéz

Gerhard Kiefel: Két kéz

Azt mondta egyszer a kicsi kéz a nagynak: – Te hatalmas kéz, szükségem van Terád, mert nélküled szinte semmit sem érek. Éreznem kell a tenyered melegét, amikor felébredek és mellettem megjelensz. Amikor éhes vagyok és táplálékot adsz és segítesz, hogy megragadjak valamit és felépíthetem apró ajándékaim. Velem vagy midőn járni tanulok s hozzád futok, ha félelem gyötör. Kérlek, ne hagyj el, maradj velem!

S a nagy kéz így válaszolt a kicsinek: – Te kis kéz, szükségem van terád, hogy belém kapaszkodj és megragadj. Hadd érezzem kedvességedet, mert érted kell kezet fognom másokkal, de játszani és mosolyogni sem tudok csak Veled együtt, amikor átölellek, s Veled együtt felfedezem újra a világot, a csodálatos kicsiny dolgokat. Hadd érezzem jóságodat, azt, hogy szeretsz, Veled együtt tudok ma kérni is és hálát adva megköszönni dolgokat.

Telefonos időpont egyeztetéshez hívja központi számunkat 0670/226-3024 számon hétköznap reggel 9:00  és 19:00 óra között.

Bármilyen kérdése lenne a Babamasszázs oktatással kapcsolatban ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésükre a 0670/226-3024-es számon vagy az info@egeszsegkapu.hu címen.

Kérhet ingyenes visszahívást az alábbi email címen, név és telefonszám megadásával, 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot.           info@egeszsegkapu.hu

No tags for this post.