Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Jakab Magdolna Anikó

Amióta az eszemet tudom érdekelnek a természetes gyógymódok. Szerencsés vagyok, amiért testi és lelki szinten is megtapasztalhattam a különböző terápiák, kezelések jótékony hatásait, és saját egészségi állapotom javulását látva tudatosan választhattam szakterületemnek elsőként a Quantum Biofeedback rendszerét. Így ma már képzett biofeedback specialistaként várom Önt az Egészségkapu Gyógycentrum rendelőben. A quantum terápia adta lehetőségek széles tárházát kínálom, amire a biorezonancia megoldást nyújt, például allergia-kezelés, súlycsökkentés, dohányzás-leszoktatás, gombák, paraziták a szervezetben, vírusos, bakteriális fertőzések, táplálkozási és felszívódási problémák, relaxáció, kikapcsolódás. További szakterületem a fülakupuntúrás addiktológia. Nagy tapasztalattal bírok a függőségek kezelésében, mert a hagyományos kínai orvoslást és a rezgésterápia módszereit ötvözöm. Azok az emberek, akik hozzám fordulnak, és megfogadják javaslataimat, jó eséllyel megszabadulnak káros szenvedélyeiktől. Időközben elsajátítottam a craniosacralis terápia alapjait is, így mostantól mindenki megtapasztalhatja milyen egy mélyreható gyógymód, ami beindítja szervezet öngyógyító mechanizmusait, segít letenni a stressz káros hatásait, javítja az immunrendszer állapotát, felerősíti a fizikális állapotot és mindemellett még jó közérzetet is biztosít.

A következő gyógymódokkal állok rendelkezésre:

–    fülakupunktúrás addiktológia (dohányzás leszoktatás, fogyókúra)
–    biorezonanciás felmérés és kezelés (stresszorok felderítése, melyik szerv a legterheltebb, és a szervezet ellenállóbbá tétele ezekkel szemben, allergiák beazonosítása, immunerősítés, anti-aging program, fogyókúra, méregtelenítés, feel-good /érezze jobban magát/ program) mely nem diagnosztikai és nem gyógyító eljárás!
–    integrált craniosacralis biodinamika kezelés (az alábbi panaszok esetén javaslom: fejfájás, álmatlanság, krónikus fáradtság, kimerültség, stressz hatás, feszültség, érzelmi nehézségek, magas vérnyomás, szédülés, motoros koordináció zavar, műtét utáni működési zavarok, és gyermekeknél viselkedés problémák, hiperaktivitás, tanulási nehézség, összpontosítás hiánya esetén)

Az alábbi területeken rendelkezem nagy tapasztalattal:

–    táplálkozási hiányok (vitaminok és ásványi anyagok) és életmód tanácsadás: emésztőrendszeri tünetek kezelése (puffadás, székrekedés, gombák, paraziták stb.)
–    allergiák (szénanátha, allergiás rhinitis): immunerősítés után észrevehetően csökkenő tünetek
–    dohányzás leszoktatás: biorezonanciával és fülakupunktúrával együtt a biztos leszokásért
–    ételallergia, ételintolerancia problémák: allergizáló ételek beazonosítása
–    fogyókúra, méregtelenítés: az elhízás és a túlsúly okának felderítése, hormonháztartás és enzimhiány ellenőrzése, bélrendszerben élősködő gombák, paraziták feltárása, tápanyag felszívódási problémák kiderítése, anyagcsere helyreállítása
–    rejtett panaszok, zavarok hátterének felderítése (pl. nehézfém terheltség)
–    cukorbetegség kiszűrése: szénhidrát emésztési zavarok esetén

 „Az a legfontosabb, hogy bízzál magadban és erődben, abban, hogy érdemes elindulni, és ha már elindultál, tovább haladni!”
(Dr. Oláh Andor)

Bejelentkezés: Jakab Magdolna Anikó  +36 20 3770282

Kérhet ingyenes visszahívást az alábbi email címen, név és telefonszám megadásával, 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot.           info@egeszsegkapu.hu

No tags for this post.