Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Biorezonancia szerepe az inkontinenciában.

Biorezonancia szerepe az inkontinenciában.

Inkontinenciát általában a húgycső sérülése, vagy megbetegedése idézi elő.

 

Leggyakrabban nőknél fordul elő. Szülés után, túlsúlynál, vagy fertőzések, gyulladások következtében.

Az akaratlan vizelet csepegés kínos problémákat okozhat. Sok esetben jelentős javulás érhető el Biorezonancia módszerrel ahol speciális Biofeedbackel újra tanítjuk az izmokat köztük kiemelten a medencefenék izmait, záróizom gyűrű izmait, és a hozzátartozó gerinc idegeket is.

Több fajtája létezik: stresszinkontinencia: Hólyagfenék és medencefenék izmainak gyengesége okozza. Nevetés, köhögés, tüsszentés lehajoláskor, elcseppenhet a vizelet.

Sürgősségi inkontinencia: Visszatarthatatlan vizelési inger jellemzi. Legtöbbször hólyagnyálka-hártya irritáció okozza.

Húgycső, húgyhólyag gyulladást súlyosbítja a kevés folyadék fogyasztás miatti sűrű vizelet, dohányzás, fűszeres élelmiszerek, koffein, alkohol fogyasztás, fluorid tartalmú fogkrém. Gyógyszer mellékhatásként is jelentkezhet.Leggyakrabban vizelet hajtók antidepresszáns szerek, nyugtatók és vérnyomás csökkentő gyógyszerek szedésekor lép fel.

Javasoljuk csökkentse az oxalátot tartalmazó élelmiszereket(eper, rebarbara, csokoládé, tea, spenót)

A kristálysavak irritálhatják a hólyag falát.

Túlfolyásos Inkontinencia: idült vizelet visszatartás váltja ki amikor a hólyag nem tud ürülni, mindig tele van, emiatt a vizelet állandóan elcseppen.

férfiaknál prosztata megnagyobbodás miatt, nőknél méh-előre esés és egyes gyógyszerek szedése okozza.

Megelőzésre: Quantum Biofeedback Biorezonancia- erősíti a medence fenék izmait, segítségével megelőzhető a stressz inkontinencia.

pl aki kismamaként rendszeresen jár biorezonanciás kezelésekre a szülés sokkal könnyebben fog lezajlani, nem nyúlnak meg túlságosan a medence fenék izmai.

Intim torna: Kegel gyakorlat: A medencefenék izmainak működését tudatosan úgy irányíthatja, ha vizelés közben az izmok összehúzásával visszatartja a vizeletet. Naponta legalább ötször végezze el a következő gyakorlatot ülve vagy fekve: kissé széttárt térdel 2 másodpercre feszítse meg a far, hüvely izmait, aztán ernyessze el. Ezt ismételje meg 10 szer. Az izom megfeszítésének idejét mindig növelje tíz másodpercre. Nagy előnye hogy a gyakorlatot bárhol végezheti. Állva, ülve, fekve.

Ellenőrzésképpen pedig vizeléskor figyelje meg hogy vissza tudja -e tartani a vizeletet.

Mi a megoldás?

Biorezonacia harmonizálás !

Ennek a terápiának a lényege hogy a szervezetben bizonyos vegetatív jellemzők pl bőrhőmérséklet, és izom tónus tudatosan befolyásolható és szabályozható.

Hatékonyságát fokozza ha gondolati befolyásolás eredményét visszajelzésként a klienseink a képernyőn keresztül is láthatják.

Az Egészségkapu Biofeedback Specialistái elmagyarázzák azokat a relaxációs technikákat amik szükségesek a biológiai vissza csatoláshoz.

Mikor lehet bejelentkezni Biorezonancia vizsgálatra?

A hét minden napján várjuk a biorezonanciás vizsgálatra, és kezelésre jelentkezőket.

Telefonos időpont egyeztetéshez hívja központi számunkat 0670/226-3024-számon hétköznap reggel 9:00 és 19:00 óra között.

Kérhet ingyenes visszahívást az alábbi email címen, név és telefonszám megadásával, 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot.

info@egeszsegkapu.hu

Kihez fordulhat?

Dr. Reményi Rozália természetgyógyász,/ Biorezonancia-módszer specialistájához

Telefonos bejelentkezéshez: 06/70-226-3024

Jakab Magdolna Anikó: Biorezonancia-módszer specialistája

Tel: 06/20-3770282

Bármilyen kérdése lenne a Biorezonanciás vizsgálattal kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésükre a 06/70-226030-as számon vagy az info@egeszsegkapu.hu címen

 

 

No tags for this post.