Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Biorezonancia és a gerincoszlop

gerinc-idegek

A gerinc egyik legfontosabb terület, itt rakódik le a legtöbb stressz a szervezetünkben. Stressz hatására testtartásunk megváltozhat, mozgáskoordinációnkban meginghatunk, ezért minden változás rögtön itt látszik meg. Azért is különösen fontos a gerinc, mert a benne futó gerincvelő és gerinccsatorna közvetlenül kapcsolatban áll az aggyal, a gerincfolyadék és az idegpályák által. Továbbá a gerincvelő a környéki idegrendszer révén kapcsolatban áll az egész testtel.

Mozgásszervi problémák / reuma, ishias, gerinc, izomA biorezonanciás kezelés határvonalakkal és elektromos válaszokkal dolgozik. Az első biorezonanciás mérés eredményeihez viszonyítva vizsgálja a kezelésekre adott válaszokat, és így dolgozik, igen nagy hatásfokkal. Itt is kapunk szöveges, képi és hangi információkat. Ami még ennél is érdekesebb, és izgalmasabb, hogy az INDIGO Biorezonancia készülék képes összehasonlítani, összhangba hozni egyszerre két adatot is, például a határvonal feletti értékek kezelését és az érzelmi, mérhetetlen jelek pontosítását. A Biorezonancia kezelés hatására az izmok, a gerinc, a szövetek, és a szervek működését is stimulálni lehet, így az itt keletkező stressztől is, megszabadulhat a test. Ezekről az eseményekről, vizuális és hangi jelet kapunk, az alábbiakra vonatkozóan: Gerinc környéki izmok / Idegek / Fájdalom / Keringés

Gerinc környéki izmok: Az izomra ható stresszek redukálhatók, csökkenthetők.

Idegek: Az idegeknek is megvan a maguk frekvenciája, elektromos jeleket továbbítanak a test minden tájára. Ezeket is képes a készülék befolyásolni, ha ez szükséges. Az idegi aktivitásról is értesülhetünk, így a tréning alatt nyomon követhetjük a válaszreakciókat.

Fájdalom: Hasonlóan az eddigiekhez, a fájdalmak által kiváltott elektromos ingereket is képes felfogni a  Biorezonancia készülék, illetve képes azokat befolyásolni is személyre szabottan, csak be kell állítani a megfelelő program időtartamát, és automatikusan elvégzi a szükséges feladatot. Természetesen ehhez fontos az Ön együttműködése is, hogy koncentráljon arra a területre, ahol a fájdalmat érzi. A fájdalomcsillapításnál időbeállításra van szükség, előre el kell dönteni, hogy mennyi idő áll rendelkezésünkre ennek a problémának a megoldására. A Biorezonanciás program végén azt is megmutatja, hogy a fájdalommal kapcsolatban milyen további részletekre van még szükség.

Keringés: A stressz gyakran közvetlenül kihat a kardiovaszkuláris rendszerre, ezért lett kidolgozva az a nagyon fontos Biorezonancia program együttes, ami a keringési rendszerre hat. Nonverbális módon tanítja meg a kezelt személynek, hogyan védekezzen a stressz ellen, mely a keringési rendszerét támadja meg.

Gerincre ható időzített terápiák

Ezen a területen is specifikusan lehet hatni a testrészekre. Azok a reakciók, melyek bizonyos határvonal felett voltak, most segíthetnek felderíteni, mely szervekre szükséges koncentrálnunk. A szarkódák olyan homeopátiás formulák, amelyeket egészséges szövetekből nyertek. Ezekből a szövetekből származnak elektromos információk, mely jelek rögzítve vannak az INDIGO Biorezonancia készülék programjában mintaként. Lehetőség van arra, hogy a mintákból nyert jeleken felül reagált dolgok figyelembevételével dolgozni tudjunk, és karban tudjuk tartani a stressz által kifejtett abnormális túlreagálást. Kiválasztható az a rész is, melyet a készülék pirossal jelölt ki, de saját magunk is választhatunk testtájat, amit harmonizálni szeretnénk.

Kinek ajánljuk ?

  • Mindenkinek akinek mozgásszervi betegsége, fájdalma van.
  • Izom feszesség, izom-ízületi gyulladásban szenvedőknek
  • Idegi eredetű fájdalmak, idegzsába
  • Keringési zavarok
  • Alvászavar, különböző lelki fájdalmak esetén.

Hogyan történik a Biorezonanciás állapotfelmérés?

  • Az Egészségkapu Gyógycentrum felkészült orvos – természetgyógyászai, Biofeedback specialistái a jelenleg elérhető legmodernebb high-tech vizsgálati technológiával 60 perc alatt feltérképezik, és kiegyensúlyozzák gerincoszlopának energetikai állapotát.
  • Szükség esetén személyre szabott kezelési terv összeállítása
  • Vitamin tanácsadás

Hogyan és mikor tudok bejelentkezni Biorezonancia vizsgálatra?

Telefonos időpont egyeztetéshez hívja központi számunkat +36 70 226-3024, ahol hétköznap 9:00 és 19:00 óra között várjuk hívását.

Non-stop kérhet ingyenes visszahívást weboldalunkon keresztül (bal oldali függőleges menüpont)

Vagy írásban az alábbi e-mail címen: info@egeszsegkapu.hu

Kihez fordulhatok?

‘Dr Reményi Rozália természetgyógyász, Biorezonancia-módszer specialista

Telefonos bejelentkezés 06 70 226 3024

Dr. Skuban Vladimir orvos-természetgyógyász, fizioterápiás és mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, sportorvos

Telefonos bejelentkezés 06 70 226 3024

Jakab Magdolna Anikó Biorezonancia-módszer specialista, fülakupunktúrás addiktológus

Telefonos bejelentkezés 06 20 377 0282

Mennyibe kerül egy Biorezonancia vizsgálat?

60 perces  Gerincoszlop feltérképezés és kiegyensúlyozás   8000 Ft