Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Biorezonancia a bőrbetegségek ellen!

Biorezonancia a bőrbetegségek ellen!

A bőrbetegségek a test bármely részét érinthetik és okozhatnak súlyos állapotot is. A gyümölcsök és zöldségek fogyasztása az ésszerű táplálék-kiegészítők használatával, bőséges folyadékfogyasztással mind jótékony hatású lehet.

 

A bőr az emberi test legnagyobb szerve, amely többféle feladatot lát el és sokszor nagyon nehéz  megállapítani az okot.

Az Egészségkapu Gyógycentrumban Biorezonancia vizsgálattal derítjük ki az okokat. Mérések  során néhány bőrbetegség a kiválasztó rendszer valamilyen működési zavarának a következménye.

Több éves Biorezonancia mérés során szerzett tapasztalataink alapján bátran merem mondani,  hogy leggyakrabban a vese, mint elsődleges kiválasztó szerv nem megfelelően működik akkor a  bőr, mint másodlagos méregtelenítő szervünk átveszi a funkcióját és kiválasztja a mérgeket. A  bőrön savas kicsapódások, mint : sósav, salétromsav, epesav, kénsav, foszforsav,  és más vegyületek csapódnak ki ezzel is előidézve akár  erős csillapíthatatlan viszketést, pattanásnak tűnő kiütések és még sorolhatnánk.

Mi okozhat még Bőrbetegségeket?

Bőrkiütések akár 75% okozhatják élelmiszer allergiák különösen a glutén és a tejtermékek. Mértéktelen cukorfogyasztás, gyorsan felszívódó szénhidrátok (péksütemények, fehér kenyér, csokoládé, tejfogyasztás, túlzott zsíros ételek fogyasztása, és a szegényes étrend miatt kialakult ásványi anyag hiány és a dohányzás is nyomot hagy a bőrön.

Biorezonancia mérés során meg tudjuk állapítani az élelmiszer érzékenységeket, pajzsmirigy hormon egyensúlytalanságot, káros sugárzásokat, fémterheltséget, -ami gyakran velejárója a bőrbetegségeknek-kozmetikai szerek érzékenységét, vese vagy máj terheltséget.

Mit tehet még?

Ahhoz hogy megszüntessük a bőrszárazságát, illetve meg szabaduljon az ekcémától, és egyéb bőrkiütésektől járjon  Biorezonancia kezelésekre, ahol kiegészítésként étrendi javaslattal, és vitamin tanácsadással látjuk el a hozzánk fordulókat. Elmondjuk, mire kell ügyelni pl. ha Omega 3 halolajat szed akkor legyen mellette E vitamin, vagy miért fontos hogy Zink megfelelő mennyiségben legyen a szervezetben és milyen arányba mennyi ideig szedje hogy ne fogyjon ki a réz raktára sem, a kasvirág hogyan erősíti az immunrendszert, ligetszépe olaj miként táplálja a bőrt és ezeken kívül még sok hasznos tanáccsal látjuk el.

Néhány alapvető tanács:

Igyon meg legalább 6 pohár vizet naponta, ez segít kiüríteni a szerzettből a salakanyagokat, amelyek esetleg a bőrkiütéseket okozzák.

Bőr általános egészsége érdekében kerülje a zsíros ételek túlzott fogyasztását.

Fogyasszon rendszeresen sárgarépát félig megpárolva, hogy a béta karotin tartalma hasznosulni tudjon.

Kerülje a bázis allergéneket: Tej, tojás, búza, mogyoró, rákfélék.   A glutén és tejtermékek mentes étrend enyhíti a bőrpanaszokat.

Mikor lehet bejelentkezni Biorezonanciás kezelésre?

A hét minden napján várjuk a biorezonanciás vizsgálatra, és kezelésre jelentkezőket.

Telefonos időpont egyeztetéshez hívja központi számunkat 0670/226-3024-számon hétköznap reggel 9:00 és 19:00 óra között.

Kérhet ingyenes visszahívást az alábbi email címen, név és telefonszám megadásával, 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot.

info@egeszsegkapu.hu

Kihez fordulhat?

Dr. Reményi Rozália természetgyógyász,/ Biorezonancia-módszer specialistájához

Telefonos bejelentkezéshez: 06/70-226-3024

Dr. Ogulniuk Leonid: Biorezonancia-módszer specialistája, homeopata orvos, Fitoterapeuta, Íriszdiagnoszta

Tel: 0670/2263024

Jakab Magdolna Anikó: Biorezonancia-módszer specialistája

Tel: 06/20-3770282

Bármilyen kérdése lenne a Biorezonanciás vizsgálattal kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésükre a 06/70-226030-as számon vagy az info@egeszsegkapu.hu címen

 

No tags for this post.