Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Asztma kezelése gyógyszer nélkül gyógynővényekkel

Asztma kezelése gyógyszer nélkül gyógynővényekkel

Az asztma idült légzőszervi megbetegedés. Tünetei: zihálás, sípoló légzés, köhögés, mellkasi szorító érzés és légszomj, félelem a megfulladástól.

Sokan gyerekbetegségnek tartják az asztmát és valóban sok a gyerek megbetegedés, azonban bármely életkorban kifejlődhet.

Az asztmás rohamot a hörgök görcsös összehúzódásai okozzák. Főleg 15 éves kór alatt váltja ki az aszthmás rohamokat.

Allergének lehetnek:Élelmiszer csoportok, ételadalékok, környezeti szennyeződés pl.. cigaretta füst, pollenek, por, penész, állati szőrök, vegyszerek, stressz, de légúti fertőzések is válthatnak ki hisztamin felszabadulással járó asztmás rohamot.

Asztma kiváltó okát egy egyre elterjedtebb alternatív módszerrel Biorezonanciával vizsgáljuk és kezeljük az Egészségkapu gyógycentrumban.

A Biorezonancia-méréssel kimutathatóak:

az allergén és reaktív anyagok, mivel a biorezonancia érzékelő berendezés mikróimpulzusok formájában kérdéseket tesz fel a szervezetnek, amelyek eljutnak minden egyes sejthez, és azok válaszolnak. A válaszok alapján megkeresi vannak-e kóros információk, „túlkapások”, amelyeket kiszűr és korrigál. A hagyományos bőrtesztek helyett (fájdalommentesen!) a biorezonancia-berendezés nagyon érzékeny elektrodinamikai vizsgálatokkal mutatja ki azokat az anyagokat, amelyekre az emberi szervezet allergiás vagy túlérzékeny.

olyan allergének is, amelyeket a hagyományos tesztekkel nem sikerül megtalálni. A gyógyszeres kezelések a panaszokat általában csak átmenetileg enyhítik, a gyógyszer elhagyása után azok visszatérnek. Ellentétben a biorezonanciának köszönhetően pl. a szénanátha és pollenallergia , asztma esetében a betegek nyolcvan százalékánál tartós tünet- és panaszmentesség érhető el.

Asztma elleni gyógynövények:

(Ezeket a természetes gyógymódokat kiegészítő kezelésként kell alkalmazni,minden esetben kérje ki szakértőnk tanácsát!!! )

Szeretnénk olyan növényeket bemutatni amelyek természetes hörgő tágító anyagokkal rendelkeznek.

· Kávé , tea, csokoládé , koffeintartalmuk miatt csökkentik a tüneteket enyhíteni. ( Szorult helyzetben igyon meg egy-két csésze kávét ami hatékony hörgő tágító)

a koffeinen kívül az alábbiak tartalmaznak asztma ellene vegyületeket is mint a teobromint és teofilint.

· Nagy Csalán (Urtica dioica): Az ausztrálok már hosszú ideje hatásos asztma gyógyszerként tekintik a csalánt. A növény gyökeréből és leveléből készített levet, mézzel iszák és meggyőződésük hogy a szer meggyógyítja a hörgőbántalmakat.

· Ánízs és édeskömény: A Görögök ezekből a gyógyfüvekből készítik el teájukat és enyhítik az asztma és más légúti betegségeiket. Mindkét növény kreozolt és alfa.-pinént tartalmaz amelyek segítenek a hörgő váladék fellazításában. Ezek a vegyületek megtalálhatóak még a petrezselyem zöldjében, koriander, borokabogyó, gyömbér, üröm, tárkony, cickafark.

· Édesgyökér: adagolását illetően kérje ki Gyógynövény szakértőnk tanácsát mert nem veszélytelen. nem megfelelő mennyiségnem fogyasztott adag fejfájást, vérnyomás emelkedést, vízvisszatartást eredményez.

· Ginkó-Biloba: Ázsiai gyógyítók évezredek óta használnak ginkó kivonatot az aszthama és allergia, hörghurut, köhögés gyógyítására.A nyugati országokban az agy vérellátásénak fokozásának javítására javasolják. A Gingkó azáltal hat hogy megakadályozza a vérlemezke aktiváló faktor működését melynek szerepe van a hörgőgörcs kialakulásában

· C- vitamin: Meggátolja a hisztamin kibocsátást. Fokozatos felszívódásut javaslunk pl: calivita C-1000

· Válogatott növények: Káposzta, paradicsom, hagyma, padlizsán, grépfruit, narancs, oregánó, zsálya.  Az összes aszthma ellenes vegyületet tartalmazzák.

· B6 vitamin: A kis betegek aszthma ellenes hörgőtágító és szteroid gyógyszerek iránti igénye csökkent 200 mg B6 vitamin hatására. felnőtteknél hasonlóképpen kétszer 50 mg B6 vitamin szedésekor csökkentek az asztmás rohamok. Mielőtt gyermekének szeretne adni mindenképpen beszélje meg kezelő orvosával!!

A gyógynövények nem helyettesítik az orvosi kezelést, ezért mindig tartsa magánál a gyógyszereket bár lehetnek mellékhatásaik de még mindig kevésbé veszélyesek mint a kezeletlen asztmás roham következményei.

Hogyan és mikor tudok bejelentkezni Biorezonancia vizsgálatra?

Telefonos időpont egyeztetéshez hívja központi számunkat +36 70 226-3024, ahol hétköznap 9:00 és 19:00 óra között várjuk hívását.

Non-stop kérhet ingyenes visszahívást weboldalunkon keresztül (bal oldali függőleges menüpont).

Vagy írásban az alábbi e-mail címen: info@egeszsegkapu.hu

Kihez fordulhatok?

Dr Reményi Rozália természetgyógyász, Biorezonancia-módszer specialista

Telefonos bejelentkezés 06 70 226 3024

Dr. Ogulniuk Leonid: homeopata orvos, fitoterapeuta, biorezonancia-módszer specialistája

tel:0670/2263024

Jakab Magdolna Anikó Biorezonancia-módszer specialista, fülakupunktúrás addiktológus

Telefonos bejelentkezés 06 20 377 0282

 

 

 

 

Forrás: Dr. James A. Duke Gyógynövény patika című könyve.