Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Amit tudnod kell a laktóz intoleranciáról !

Amit tudnod kell a laktóz intoleranciáról !

 

Mi vagyunk a föld egyetlen olyan faja, amelyik egy más faj tejét issza, még felnőtt korában is.  Világszerte a felnőtt lakosság 90% laktóz intoleranciában szenved.

2014-09-16_092920

A laktáz amely, a laktóz megemésztéséhez szükséges a vékonybélben, termelődik, az emésztetlen laktóz pang a belekben, erjed, gázokat termel, valamint a gáztermelő baktériumokat táplálja. Ez a szervezetben vízvisszatartáshoz vezet az, pedig görcsöket és hasmenést okoz

Ezt követik majd a fáradtság tünetei, a megfázás, fülfertőzések. Az a legjobb próba, ha 2 hétre egyszerűen kivonjuk az étrendünkből a tejtermékeket, és megnézzük milyen javulás áll be.

A túró és a joghurtok fermentált termékek, ezért a laktóz intoleranciában szenvedőeknek ezek, kevésbé okoznak gondot.

Az egyetlen kivételt a vaj képzi, ami teljesen laktózmentes.

Sokan különösen a nők vonakodnak, attól hogy feladják a tejtermékek fogyasztását, mert arra nevelték őket, hogy a legjobb kalciumforrás. Sajnos ez mára már beigazolódott, hogy a tej elvonja a kalciumot a csontokból.

A laktóz érzékenységen túl, létezik a diszaharid elégtelenség is.

A recept nélkül kapható fájdalomcsillapítók túlzott használata miatt fellépő bélrendszeri károk diszaharid elégtelenséghez vezetnek. Ez gyenge szénhidrát emésztést eredményez, az pedig erjedést és bélgázokat.

A bélrendszeri szövetek regenerálódása igen magas, begyógyul amennyiben teljes mértékben meg tudjuk magunkat tartóztatni a tejtermékek, gabonák magas keményítő tartalmú zöldségektől, hüvelyesektől és cukroktól.

A hús, csirke, hal, tojás, dió, és mogyorófélék ehetőek. A gyümölcsök és a higított gyümölcslevek mehetnek, mert ezek a cukrok rögtön felszívódnak a bélrendszer falán át. Minél szigorúbban ragaszkodunk a diétához annál gyorsabb lesz a gyógyulás.

Ha nem vagy biztos abban mik okozzák a tüneteidet, akkor Járj időközönként Biorezonanciás mérésre ahol a gép, külön fogja jelezni az intoleranciákat és az allergiákat is.

• Tanácsot tudunk adni milyen ételeket, fogyassz, és miket kerülj.

• Meg tudjuk állapítani, hogy az ártalmas étel vagy anyag érzelmileg egy emlékhez, vagy esetleg egy eseményhez kapcsolódik-e?

Allergia kioltásnál egyetlen specifikus allergént is vagy egy egész allergén csoportot is tudunk kezelni.

Mikor lehet bejelentkezni Biorezonancia vizsgálatra?

A hét minden napján várjuk a biorezonanciás vizsgálatra, és kezelésre jelentkezőket.

Telefonos időpont egyeztetéshez hívja központi számunkat 0670/226-3024-számon hétköznap reggel 9:00 és 19:00 óra között.

Kérhet ingyenes visszahívást az alábbi email címen, név és telefonszám megadásával, 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot.

info@egeszsegkapu.hu

Kihez fordulhat?

Dr. Reményi Rozália természetgyógyász,/ Biorezonancia-módszer specialistájához

Telefonos bejelentkezéshez: 06/70-226-3024

Jakab Magdolna Anikó: Biorezonancia-módszer specialistája

Tel: 06/20-3770282

Bármilyen kérdése lenne a Biorezonanciás vizsgálattal kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésükre a 06/70-226030-as számon vagy az info@egeszsegkapu.hu címen

 

 

No tags for this post.