Telefon: 06-70/226-3024
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Biorezonancia az agy hatékonyabb működéséért

Szeretné tudni, hogy idegrendszere milyen állapotban van, és vajon agyát mennyire használja hatékonyan? Már az 1970–es években rájöttek arra a kutatók, hogy a hibásan működő agyi hullámokat lehetséges kijavítani, áthangolni, és újra egyensúlyba hozni. Minden agyi hullámnak megvan a saját frekvencia tartománya, ezeket nevezik EEG hullámsávoknak, amiket Biorezonanciás készülékünkkel mérni, és kijavítani tudunk. Változó elektromos működése van az agynak és az idegrendszernek egyaránt.

brain

Rövid áttekintés adunk milyen agyi hullámok léteznek, és milyen következményei vannak, ha bármely okból ezek a hullámok megváltoznak:

Alfa agyhullámok: (8-12 Hz) Ezen a hullámon pihen meg az agy. Ezeket, a hullámokat kell erősíteni erős stressznél, vérnyomás problémáknál, migrénnél. Sok fizikai vagy érzelmi trauma tud bizonyos hullámokat produkálni. Ezek egy darabig szinkronban vannak, aztán elcsúsznak és egy abnormális alfa hullám fog jelentkezni, ami megakadályozza a teljes relaxációt.

Béta hullámok: (13 Hz felett): Ez az erős figyelmet, aktivitást, koncentrációt jellemzi. Ha valakinél itt találunk amplitúdó rendellenességet, azt jelzi, hogy az „akkumulátora” gyenge. Ez az állapot ásványi anyag hiányra, dehidratációra, aminosav vagy zsírsav hiányra mutat, vagy oxigén hiány miatt állhat fent. Szorongás vagy erős félelem létrehozhat kóros mintázatot.

Théta agyhullámok: Normális körülmények közt (4-8 Hz). Éberség és alvás közti állapot.

Delta hullámok: A leglassabb hullámok nagy amplitúdóval: (0,5-3,50 Hz) alvás állapotát jelzik. Alvási zavaroknál használjuk a kiegyensúlyozását.

Mi történik egy kezelés alatt?403868_402277749807396_146566323_n

Első alkalommal fejre, csuklóra, bokára helyezett pánttal teljes állapot felmérést végzünk, Biorezonanciás készülékünkkel, ami érzékeli mely szervünknél van eltérés a normális rezgéshez képest. A vizsgálat célja hogy a szervezet egészét vizsgáljuk és nem külön-külön egyes részeit. Ha már képet kaptunk mely szerveknél vannak diszharmonikus rezgések, már csak a megfelelő programot kell beállítanunk ami az eredeti rezgést állítja vissza.

A további terápiák alatt kliensünk elektródákkal felszerelten, kényelmesen elhelyezkedve nézi a monitoron megjelenő animációkat, és közben megkérjük, hogy gondoljon valami számára kellemes élményre, személyre vagy bármire, ami jó érzéssel tölti el. Ezzel a folyamattal képes saját agyi hullámait megváltoztatni, indulatait, lelki állapotát befolyásolni.

Terápiákkal és agyi gyakorlatokkal az abnormális hullámok átképezhetőek egészséges agyhullámokká. Ezzel javulás érhető el hosszú távon. Egyes esetekben akár pár alkalom is elég lehet (pl. szorongás, alvászavar, pánik betegség, fejfájás), de vannak olyan betegségek, mint a figyelemhiányos zavar vagy tanulási nehézségek, ahol gyakran több alkalomra van szükség. Felnőtteknél egy kezelés 60 percet vesz igénybe, gyerekeknél 30 perc elegendő. Javulási statisztika 70-80 %.

Kezeléseink arra irányulnak, hogy a kliensünk lassan megtanulja megváltoztatni az agyhullámait.

További alkalmazásának területei:

• Tanulási nehézségek, figyelem hiányos állapot

• Autizmus, dyszlexia

• Anorexia, bulémia

• Függőségek megszüntetése (alkohol, drog, játékszenvedély)

• Kétoldali szinkronizáció

• Személyiségzavarok

• Agresszivitás kezelése

• Stroke, idegszöveti károsodás

• Epilepszia

• Krónikus fáradtság syndroma

• Lüktető, hasogató fájdalom egy idegpálya mentén

• Motorikus zavarok (izom-ideg) működés

 

Már bizonyított felhasználási területek:

  • Teljesítménynövelés például zenei teljesítmény növelése zenészeknél (Egner & Gruzelier, 2003),
  • Táncelőadásnál (Raymond et al, 2005),
  • Sportteljesítmény növelése, pl. atlétáknál,
  • Vezető üzletembereknél,
  • Emlékezőképesség növelése (Hanslmayer et al, 2005, Rasey, Lubar, 1996).

Cikkhez felhasznált irodalom: Bill Nelson – Biofeedback prezentáció fordítása.

 

Hogyan és mikor tudok bejelentkezni Biorezonancia vizsgálatra?

Telefonos időpont egyeztetéshez hívja központi számunkat +36 70 226-3024, ahol hétköznap 9:00 és 19:00 óra között várjuk hívását.

Non-stop kérhet ingyenes visszahívást weboldalunkon keresztül (bal oldali függőleges menüpont)

Vagy írásban az alábbi e-mail címen: info@egeszsegkapu.hu

Kihez fordulhatok?

‘Dr Reményi Rozália természetgyógyász, Biorezonancia-módszer specialista, neurofeedback terapeuta, agytréner

Telefonos bejelentkezés 06 70 226 3024

Mennyibe kerül egy Biorezonancia vizsgálat?

60 perces  Agyhullámok feltérképezése és kiegyensúlyozása   8000 Ft

No tags for this post.